Cok buyuk ihtimalle yalanci kasilmalar. Duzenli araliklarla mi oluyor ona dikkat et. Duzensizse sikinti yok. Ben 16. Haftamdan beri yasiyorum ama hicbir sikinti yaratmadi. Sadece doktorum magnezyum verdi kasilmalari rahatlatmasi icin. Cunku benim saatte 5 defa oldugu bile oluyoduMerhaba kizlar....
bir haftadir bebegim karnimda.toplanio sanki ve.kendini disari itiyo gibi hissediorum ara ara. Genelde sabahlari uyandigimda oluyo... bunda endiselenecek bir sey varmi yoksa normal birseymi :$ doktorumda tllfda bilgi vermio gormem lazim dio... nolur.bilgisi olanlar bana yardimci olun
Canim.sakin ol. Dedikleri gibi duzenli oluyosa doktoruna gorun duzensizse sorun.yoktur insallah ama cok kafana takiliosa doktora git bence kafana takmaktansa...Kızlar o bebek toplanması bendede cok oluyo saatte 2 3 defa falan oldugu oluyo bazen haff kasık agrısıylada oluyo kötü bi durummu bu şimdi
Kocaman devlet hastanesnde 2doktor var bska hastane yok samsun iline gidicem artk orda kadn dogum evi var bisuru doktor var esimi bekliyorum isten gelsn aciline gdicem bska carem yok burda ilgilenmiolar orda ilgilenrler belki yaa bise olur da anlamm diye cok korkuyorum bebegime rabbme dua ediyorum allhm yardmcmz olsunCanim benim korkma. Allah buyuktur. uzakta olsa git bence. Icin rahat etsin baska hastane falan yokmu? Yada ilcede iyi bildigin bir hastane yokmu ? Nerse oturuyosun bu arada ? Ve aglama allaha dua et uzme kendini henuz ortada bsy yok. Sancim yok diosun zaten icini ferah tut
Tamm canm ben icim rahatlasn diye gidicem ins bisey ckmaz eve donunce haber veririmSkma canini. Alanda allah verende... ama endiselenecek birsey yoktur bence. Bozma.moralini canim benim.. iyi haberlerini bekliorum mutlka haber ver banada olrmu aklm snde...
agrı sancı deil canım göbek deliğimin oralarda bi toplanma gerginlik oluyo 5 10 saniye sürüyo sonra geçiyo ama saatte 3 4 kere oluyoAğrı sancı değilde sadece bebegin bi yere toplaasindan oluşan sanciysa korkmana gerek yok canım bendede oluyor o ilkimdede olurdu merak etme bence ama için rahat etmiyorsa doktora git tabi
Canim naptin gittinmi ?Canim neden oldugunu soylemedimi dr un ?
Hmmm bendede bazen gunde iki defa fln oluyo ama kendiliginden gecio snra cok tatli oluyo ya :)Yok bise soylemedi gunde 7-8defa yapar dedi ole oldugunda uzan su ic dedi bide ellememem gerrktigini soyledi o kadar neden oldugu hakkinda bir bilgim yok