geçmiş olsun. ben hamileliğimin başından beri progestan kullanıyorum. hatta 21+5 de detaylı ultrason sırasında kasılmam ve ani açılmam oldu. serkülaj ameliyatı oldum ,o günden beri günde 6 saat arayla 200 lük progestan kullanıyorum. ben serkülajlı olduğum için akıntım oluyor ve akıntı rengi sarıya dönünce biokadin fitil kullanıyorum.3-4 gün sıkıntı olmuyor. kasık ağrısı için magnevit kullanıyorum.merhaba arkadaslar
ben 26 haftalık hamıleyım ıkı gun önce sol kasıktakı asırı agrı ve akıntı nedenıyle acıle gıttım toko cıhazına bagladılar bırsey cıkmadı hersey normal dedı dr agrılarım ıcın endol fıtıl ve kasık agrım gebelım haftama göre erken basladıpı ıcın progestan 200mg hap verdı. sorum su kı endolun prosoektuusnde hamıleler kullanamaz yazıyor erken dogumu onlemek amacıyla amnıyon sııvısı fazla hamılelere verılıyırmus bunu kullanan var mı acıkcası kasık agrımı bıtırdı ama kullanmaktan korkuyorum bırde bu haftalarda progestan kullanımının bebege bı zararı olurmu?
kendı dr uma 28 ekıme kadar soramıyorum randevularu full dolu acılde bakan dr umda bılgılı ama bu konuda tecrube yasayan varsa benımle paylaşırsa çok sevınırım
Gecmiş olsun magnevıt isteyeyım Dr dan vende magnesıum dıasporal kullanıyırum sma sankı hıc ıse yaramıyorgeçmiş olsun. ben hamileliğimin başından beri progestan kullanıyorum. hatta 21+5 de detaylı ultrason sırasında kasılmam ve ani açılmam oldu. serkülaj ameliyatı oldum ,o günden beri günde 6 saat arayla 200 lük progestan kullanıyorum. ben serkülajlı olduğum için akıntım oluyor ve akıntı rengi sarıya dönünce biokadin fitil kullanıyorum.3-4 gün sıkıntı olmuyor. kasık ağrısı için magnevit kullanıyorum.
progestanin şuanda bebeğe bir zararı görünmüyor , gelişimi olması gerektiği gibi. doğumdan bir kaç hafta önce kullanmayı bırakırız sanırım. ben aynı zamanda progestan iğnede kullanıyorum 3 günde 1 den , haftada 1 e düşürdü doktorum ama ben 5 günde 1 yaptırırım diye düşünüyorum
2 günde kasılmam ağrılarım nereydeyse kesildi. arada sade soda da içiyorum. ben faydasını gördüm.Gecmiş olsun magnevıt isteyeyım Dr dan vende magnesıum dıasporal kullanıyırum sma sankı hıc ıse yaramıyor
pekı agrıların benım gıbı kasık bölgesındemıydı2 günde kasılmam ağrılarım nereydeyse kesildi. arada sade soda da içiyorum. ben faydasını gördüm.
kasık bölgemde daha yoğundu. ayrıca karnımda kasılmalarımda vardı saatte 5-6 defa top gibi oluyordu. erken doğum belirtilerindendir. şimdi günde 5-6 kere anca oluyorpekı agrıların benım gıbı kasık bölgesındemıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?