Slm arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bugün dr kontrolümde rahim ağzında açılma olmadığını ama rahim ağzımın yumuşadığını söyledi elimden geldiği kadar onu orda tutmaya çalışıcam dedi arkadaşlar çok üzgünüm enfeksiyonumu geçiremiyoruz vajinamın girişinde ağrılar oluyor makata yayılıyor benimle aynı durumda olup erken doğum yapanlar varmı bebeğiniz yaşadımı yada geçiktirerek 40haftayı tmmlayınız oldumu lütfen bilgisi olanlar acil yorum yapabilirmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 haftada rahim ağzında yumuşama
- Konu Sahibi zeus hera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ekim 2023
- 48
- 16
- 8
- 30
Benim gibi aynı şeyleri yaşayan kimse yokmu ya
Merhabalar naptınız acaba. Ben de 22 haftalık hamileyim doktor açılma var mı yok mu diye baktı. Tedirgin oldum.Slm arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bugün dr kontrolümde rahim ağzında açılma olmadığını ama rahim ağzımın yumuşadığını söyledi elimden geldiği kadar onu orda tutmaya çalışıcam dedi arkadaşlar çok üzgünüm enfeksiyonumu geçiremiyoruz vajinamın girişinde ağrılar oluyor makata yayılıyor benimle aynı durumda olup erken doğum yapanlar varmı bebeğiniz yaşadımı yada geçiktirerek 40haftayı tmmlayınız oldumu lütfen bilgisi olanlar acil yorum yapabilirmi
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.661
- 548
Bebegim 28+3 de doğdu ve çok şükür ki yaşadı , 30 haftayı geçirmeye bakın, 30. Haftadan sonra erken doğsa bile daha rahat hayata tutunur minik , korkma , sakin ol stres yapma , ayağa tuvalet harici kalkma yat dinlen , 30. Haftaya kadar dayanman bebeğin için iyi olur, umarım 38. Haftaları görürsün hayırla sağlıkla dogurursun...Slm arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bugün dr kontrolümde rahim ağzında açılma olmadığını ama rahim ağzımın yumuşadığını söyledi elimden geldiği kadar onu orda tutmaya çalışıcam dedi arkadaşlar çok üzgünüm enfeksiyonumu geçiremiyoruz vajinamın girişinde ağrılar oluyor makata yayılıyor benimle aynı durumda olup erken doğum yapanlar varmı bebeğiniz yaşadımı yada geçiktirerek 40haftayı tmmlayınız oldumu lütfen bilgisi olanlar acil yorum yapabilirmi
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.661
- 548
Konu eskimiş yeni sandım, umarım bebiş ve anne iyidirBebegim 28+3 de doğdu ve çok şükür ki yaşadı , 30 haftayı geçirmeye bakın, 30. Haftadan sonra erken doğsa bile daha rahat hayata tutunur minik , korkma , sakin ol stres yapma , ayağa tuvalet harici kalkma yat dinlen , 30. Haftaya kadar dayanman bebeğin için iyi olur, umarım 38. Haftaları görürsün hayırla sağlıkla dogurursun...
- 9 Ekim 2023
- 48
- 16
- 8
- 30
Konu eskimiş aslında ama ben bayağı araştırınca buldu ilk gebeliğin ikizlere idi. 24. Haftada erken doğum yaptım ve tedavi gebeliğiydi maalesef ikisini kaybettim. Doğumdan 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım minik mucizem bana geldi erken doğum öyküm olduğu için serklaj yapacaklardı ama kanamam olduğu için yapmadılar. Başka bir doktor 4 cm büyüklüğünde kökü rahim içine uzanan ve rahim ağzından vajinaya kadar sarkan polip buldu. Ameliyat oldum çok şükür iyiyiz. Şuan 22 haftadayız. Benim merak ettiğim şey rahim ağzı muayenesi olduktan sonra herhangi bir komplikasyon olup olmadığıydı. Erken doğum nedeniniz rahim yumuşaması mıydı? Erken doğum haftasına yaklaştığımız için doktor rahim ağzına baktı o yüzden tedirgin oldum. bir şey olur mu diye? Evladınızla sağlıklı mutlu ve çok güzel günler geçirirsiniz umarımKonu eskimiş yeni sandım, umarım bebiş ve anne iyidir
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.661
- 548
Ben preklemsi geçirdim, aniden tansiyonum yükseldi ve acil sezaryene alındım, bebeğim 2 buçuk ay küvözde kaldı, umarım bebeğiniz sağlıkla doğar, bol bol dinlenin kendinize iyi bakın bu süreçte, duadan ve dikkatli olmaktan başka bir çare yok , doktor kontrollerinizi aksatmayın, iyi dilekleriniz için de teşekkür ederimKonu eskimiş aslında ama ben bayağı araştırınca buldu ilk gebeliğin ikizlere idi. 24. Haftada erken doğum yaptım ve tedavi gebeliğiydi maalesef ikisini kaybettim. Doğumdan 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım minik mucizem bana geldi erken doğum öyküm olduğu için serklaj yapacaklardı ama kanamam olduğu için yapmadılar. Başka bir doktor 4 cm büyüklüğünde kökü rahim içine uzanan ve rahim ağzından vajinaya kadar sarkan polip buldu. Ameliyat oldum çok şükür iyiyiz. Şuan 22 haftadayız. Benim merak ettiğim şey rahim ağzı muayenesi olduktan sonra herhangi bir komplikasyon olup olmadığıydı. Erken doğum nedeniniz rahim yumuşaması mıydı? Erken doğum haftasına yaklaştığımız için doktor rahim ağzına baktı o yüzden tedirgin oldum. bir şey olur mu diye? Evladınızla sağlıklı mutlu ve çok güzel günler geçirirsiniz umarım
- 9 Ekim 2023
- 48
- 16
- 8
- 30
Çok teşekkür ederim. ❤Ben preklemsi geçirdim, aniden tansiyonum yükseldi ve acil sezaryene alındım, bebeğim 2 buçuk ay küvözde kaldı, umarım bebeğiniz sağlıkla doğar, bol bol dinlenin kendinize iyi bakın bu süreçte, duadan ve dikkatli olmaktan başka bir çare yok , doktor kontrollerinizi aksatmayın, iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim