Merhaba cnm, oncelikle bebegin hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun :) ben 28 martta oglumu 27 haftalik olarak dogurdum. Cok uzun ve zor bir surec gercekten. Su an oglum 5.5 aylik, duzeltilmis 2.5 aylik. Allaha cok sukur 3 4 aylik bebek gibi ve insAllah geride kaldigi aylari guzelce gececek yasitlarina gelcek. Bol bol dua et, bebisini surekli ziyaret etmeyi ihmal etme. Sesinizi kokunuzu hissetsin. Ben yurt disinda oturuyorum ve burda her gun en az 1 saat ogluma kanguru therapie yapioduk. Ten temasi. Ust tarafimizi cikartip ozel bi kanguru ceket giyip.bebegimi kuvozdwn cikartip tenime degecek sekilde veriyorlardi. Esimde yapiodu. Ben bunun gercekten cok ise yaradigini hissediodum. Bebegim kucagimdayken ona dualar ninniler okuyordum. InsAllah senin bebeginde atlatir, ve yuvaniza beraber gidersiniz. Premature annesi olmak ilk defa basima geldi ve bende benimle ayni seyi yasamis annelerle konusma ihtiyaci duyuyordum. Benim etrafimda oyle cok hatta hic yok diyebilirim. O yuzden sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin