Bebek Beslenmesi 26 günlük bebeğim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beste05

oğluşum bitanemmmm
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
9
0
16
Ankara
merhabalar 26 günlük bir bebeğim var sezeryanla doğum yaptığım sütüm yetmiyor anne sütü arttırıcı çaylarda içiyorum ama faydası olmadı ekstra aptamil mama veriyorum ne aralıklarla vermem ve neler yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor bebeğimin 3 gündür kabızlık sorunu var beni bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...

mama i$inden anlamam
sutun yetmediginden eminmisin ?
kilo aldimi 26 gunde , kaka yaptiginda kivami nasil oluyor
kabiz olmasi için ta$ gibi yapmasi lazim,n ta$ gibi kaka yaaparsa sut yetmiyor demekdir

mama i$inden anlamam
sutun yetmediginden eminmisin ?
kilo aldimi 26 gunde , kaka yaptiginda kivami nasil oluyor
kabiz olmasi için ta$ gibi yapmasi lazim,n ta$ gibi kaka yaaparsa sut yetmiyor demekdir

cvp için teşekkür ederim evet 26 günde kilo aldı doktora götürdüm fitil verdi fil erimeden kakasıyla birlikte çıkıyor sert değil kakası ama anlamadım fitil olmadan çok zorlanıyor sütün yetmediğinden eminim göğsüm yara şuan zaten emziremiyorum pompayla sağıyorum ama az geliyor

cvp için teşekkür ederim evet 26 günde kilo aldı doktora götürdüm fitil verdi fil erimeden kakasıyla birlikte çıkıyor sert değil kakası ama anlamadım fitil olmadan çok zorlanıyor sütün yetmediğinden eminim göğsüm yara şuan zaten emziremiyorum pompayla sağıyorum ama az geliyor

bnde şimdi buna bnzer bi konu açtım canım süt yetmiyo daha dorusu bnmki memeden 2 saat zor ayrı kalıyo o zmnda doyuracak kadar süt birikmiyo bnde mama verişorum

günde 3 kez veriyorum ve her seferinde 2 ölçek yapıyoeum

sadece mama alan çocuklarda su vermek lazım mı die düşünüyorum belki o zorluyordur bnde bazen veriyorum su ama seni yanlış yönlendirmeyeyim

bnmkindede bi kaç gündür gaz sorunu vardı vitamin ilacına başlamıştım ondan şüphelendim bugün vermnedim gerçekten gazı yok bugün

sen nasıl veriyorsun mamayı

Önerileriniz için çok teşekkür ederim Zeynep hanım still tee çayını içiyorum...yazdığınız herşeyi uygulayacağım...

Ayniproblem bende de var. Saat alArmi gibi 2 saati gecirmiyor. Kilo alimi iyi olunca da doktor mamayi dusunme bile diyor. Durum vahim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…