Merhaba arkadaşlar.ben yıllardır beklediğim,çok istediğim göğüslerime 26 ağustosta kavuştum.ameliyat öncesi çok korkularim vardı.hele ameliyat onlugunu giyince az daha vazgececektim.sakinleştirici alınca bişey hissetmedim artık.uyandığımda sargilar içindeydim.aldığım pijamanin önüde kapanmamis meme uçları disardaydi.ilk gün hastanede yattım.ağrılı bir süreçti.275 cc hp koltukalti kasalti yapıldı.ikinci gün hastaneden çıktım memlekete döndüm.kardeşim baktı bana.ama pişman oldum ameliyatı olduğuma canımı yarim ettim oğlum iki yaşında sürekli ağlıyor kucağıma almamı istiyor alamıyorum hatta yanıma yaklaştırmiyorum canımı yakacak die o yüzden pişman oldum degdimi diye.eşim halimden memnundu sırf ben çok istiyorum die bişey demedi.şimdi moral veriyor saolsun istediğin oldu ne mutlu die.üçüncü günsargilarimi açtı ama direnleri çıkarmadı daha doluydu çünkü.sargilari açınca daha pişman oldum kocaman duruyolar suan.pzt çalışmam lazım hiç bir kıyafetim olmucak çok üzgünüm.bugün 5.günüm direnler bugün çıkacak inşallah biraz daha rahatlarim.desteksiz kalkamiyorum ystamiyorum.wcye gidemiyorum.ALLAH kimseye muhtaç etmesin çok zor.suan belkiagridan belki oğlumdan dolayı böyle üzgünüm ama inşallah iyilesince herşey daha iyi olur ce mutlu olurum.kimseyi yanıltmak için yazmadım bunları sadece içimi dökmek istedim kendi kendime
Ebru07zgen çok teşekkür ederim.acı çekince muhtaç olunca oğlumla ilgilenemeyince çok piosman oldum.bi de herkese sürekli yalan söylüyorum belim ağrıyor sanıyorlar.sisliklerde çık çirkin.umarım bir an önce iyileşir sağlığımiza kavuşuruz.gelecek yaz plajlarin tozunu attiririz:)
Sardı canım.pzt ameliyat oldum çarşamba sargiyi açtı cuma drenler çıktı daha sutyen takilmadi memusler açıkta
Sardı canım.pzt ameliyat oldum çarşamba sargiyi açtı cuma drenler çıktı daha sutyen takilmadi memusler açıkta
merhaba canım.foto ekleyecekmsinin?yüksek profil 275 nasıl duruyor merak ediyorum.
bana ameliyattan sonra hastanede voe marka sütyen takılmştı.rengi dışında memnunum sütyenden medikallerde satılıyor.
Aynen ben de sargilar üçüncü gün çıktı.sutyen taktırmadi doktor.onuncu günüm.haftaya takar herhalde.o yüzden gitmeden alıyim dedimdoktor bana sporcu sudyeni tak demedi ben hiç takmadm yani, ameliyattan cktgmda sarılı olan bantlar var ya, onları yanlış hatrlamyosam 5 gün sonra falan cıkardı ondan sonra hiç bişey takmadı. sudyen falan da takma dedi uzun bi süre normal sudyen de kullanmadm
çok geçmiş olsun umarım sıkıntıların en kısa sürede biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?