Merhaba arkadaşlar.ben yıllardır beklediğim,çok istediğim göğüslerime 26 ağustosta kavuştum.ameliyat öncesi çok korkularim vardı.hele ameliyat onlugunu giyince az daha vazgececektim.sakinleştirici alınca bişey hissetmedim artık.uyandığımda sargilar içindeydim.aldığım pijamanin önüde kapanmamis meme uçları disardaydi.ilk gün hastanede yattım.ağrılı bir süreçti.275 cc hp koltukalti kasalti yapıldı.ikinci gün hastaneden çıktım memlekete döndüm.kardeşim baktı bana.ama pişman oldum ameliyatı olduğuma canımı yarim ettim oğlum iki yaşında sürekli ağlıyor kucağıma almamı istiyor alamıyorum hatta yanıma yaklaştırmiyorum canımı yakacak die o yüzden pişman oldum degdimi diye.eşim halimden memnundu sırf ben çok istiyorum die bişey demedi.şimdi moral veriyor saolsun istediğin oldu ne mutlu die.üçüncü günsargilarimi açtı ama direnleri çıkarmadı daha doluydu çünkü.sargilari açınca daha pişman oldum kocaman duruyolar suan.pzt çalışmam lazım hiç bir kıyafetim olmucak çok üzgünüm.bugün 5.günüm direnler bugün çıkacak inşallah biraz daha rahatlarim.desteksiz kalkamiyorum ystamiyorum.wcye gidemiyorum.ALLAH kimseye muhtaç etmesin çok zor.suan belkiagridan belki oğlumdan dolayı böyle üzgünüm ama inşallah iyilesince herşey daha iyi olur ce mutlu olurum.kimseyi yanıltmak için yazmadım bunları sadece içimi dökmek istedim kendi kendime
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 ağustosta nebil beye ameliyat oldum
- Konu Sahibi su_ada
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öncelikle gecmis olsun.daha ameliyat olali 5gun olmus.agrilarinda olacak,tek basina da hareket edemeyeceksin.bunun.bakalim 2 ay sonra pişman olacak misin:) oğlunda küçük olduğu için vicdan azabi duyuyorsun biraz.farz et ki grip oldun,bulasmasin diye mümkün olduğunca uzak tutardin.ilgilenecec hem teyzesi ,hem babasi var ,üzme kendini.
Protezleri ne gelince boyunu,koloni beden yapini ,daha önceki meme rolünü bilmiyorum ama 275i küçük bile bulacaksin.sislerin inecek,yerleşecek.o zamanda daha büyük olabilirmiş diyecekler.kiyafetlerinin çoğu olacak merak etme.benim hepsi oluyor.
İsin nedir bilmiyorum ama pzt başlamak seni yoracaktir.mümkün olduğunca az is yapmaya calis.ben 10.gün basladim. O hafta hep halsiz hissettim.çabucak Yoruldum.
Bol bol dinlenme.aman başka sina muhtaç oluyorum,kendim yapay im deme.
Protezleri ne gelince boyunu,koloni beden yapini ,daha önceki meme rolünü bilmiyorum ama 275i küçük bile bulacaksin.sislerin inecek,yerleşecek.o zamanda daha büyük olabilirmiş diyecekler.kiyafetlerinin çoğu olacak merak etme.benim hepsi oluyor.
İsin nedir bilmiyorum ama pzt başlamak seni yoracaktir.mümkün olduğunca az is yapmaya calis.ben 10.gün basladim. O hafta hep halsiz hissettim.çabucak Yoruldum.
Bol bol dinlenme.aman başka sina muhtaç oluyorum,kendim yapay im deme.
Çok çok teşekkür ederim desteğin ve verdiğin moral için. Vicdan azabı çok çektim oglumdan dolayı ilgilenmedigim için çok ağladı.inşallah iki ay sonra daha iyi olurum.bugün direnlerim çıktı çok korkuyodum acicak diye ama kolay oldu.daha rahatım.kendi başına yatıp kalktım wcye gittim.haftaya rapor alıp ise de gitmicem.inşallah öbür haftaya daha iyi olurum
- 9 Ağustos 2013
- 211
- 212
- 53
bende nebil hocaya ameliyat oldm koltuk altı kas altndan aynı şeklde 275 cc:) daha çook erken pişman olmanı anlıyorum çnkü başlarda bende çok pişman oldum acılardan dolayı bide ilk başta büyük görünüyo ama gün geçtikçe iniyo şişlikleri ben diyorm ki keşke daha büyk yaptırsaydm . gerçi vücut şeklini bilmiyorm ama bu büyüklükte kalmayacaklar. kendini yormamaya çalış ilk hafta olabildiğince dinlen . iş yapma seni yoracak şeylerden uzak dur . çocugun varmış zor oluyodr senin için ama sende istemişsin bak istediğin bişeye kavuştun olumlu düşün kötü düşünme ki moralini bozdukça pişman oldugunu düşündkçe daha kötü olursun kendimden biliyorum. moralini yüksek tut işe de gitme bence bi süre çnkü narkozunda etkisiyle halsiz düşersin bi ameliyat geçirdin sonuçta.
- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
Merhaba arkadaşlar.ben yıllardır beklediğim,çok istediğim göğüslerime 26 ağustosta kavuştum.ameliyat öncesi çok korkularim vardı.hele ameliyat onlugunu giyince az daha vazgececektim.sakinleştirici alınca bişey hissetmedim artık.uyandığımda sargilar içindeydim.aldığım pijamanin önüde kapanmamis meme uçları disardaydi.ilk gün hastanede yattım.ağrılı bir süreçti.275 cc hp koltukalti kasalti yapıldı.ikinci gün hastaneden çıktım memlekete döndüm.kardeşim baktı bana.ama pişman oldum ameliyatı olduğuma canımı yarim ettim oğlum iki yaşında sürekli ağlıyor kucağıma almamı istiyor alamıyorum hatta yanıma yaklaştırmiyorum canımı yakacak die o yüzden pişman oldum degdimi diye.eşim halimden memnundu sırf ben çok istiyorum die bişey demedi.şimdi moral veriyor saolsun istediğin oldu ne mutlu die.üçüncü günsargilarimi açtı ama direnleri çıkarmadı daha doluydu çünkü.sargilari açınca daha pişman oldum kocaman duruyolar suan.pzt çalışmam lazım hiç bir kıyafetim olmucak çok üzgünüm.bugün 5.günüm direnler bugün çıkacak inşallah biraz daha rahatlarim.desteksiz kalkamiyorum ystamiyorum.wcye gidemiyorum.ALLAH kimseye muhtaç etmesin çok zor.suan belkiagridan belki oğlumdan dolayı böyle üzgünüm ama inşallah iyilesince herşey daha iyi olur ce mutlu olurum.kimseyi yanıltmak için yazmadım bunları sadece içimi dökmek istedim kendi kendime
canım öncelikle tekrar tekrar geçmiş olsun benimde bugün 11. günüm ameliyat sonrası insan pişman oluyor değermi diyor hareketlerin herşeyin kısıtlanıyor acı çekiyor muhtaç ve çaresiz oluyorsun inan ki yakınmalarım hayıflanmalarımı burdaki herkez bilir her anımı yazmaya çalıştım :) arkadaşları illallah ettirsemde saolsunlar gececek dayan hareket etme dinlen dediler ben ne yaptım ilk gün narkoz etkisyle hareket edip kanamam oldu hergün pansuman hareket etmeye çalıştıkca bular bana eksi olarak geri döndü ihtiyacın olan destek moral canım ve güzelce dinlenme iyi ce beslen sonrası Allah büyük gün gedctikçe kendini biraz daha iyi hissedeceksin kolay değil yenileyecek vücut kendini dokular hücreler intihar edecek yaranı kapatmak için acı çekmen normal lütfen bu süreci dinlenerek buryada yazıp destek alarak pozitif geçir. ben suan bugün iğneleride bıraktım hergün daha ,iyi olacağını düşün zaman akıp geciyor zaten neleri atlatmadık ki inşallah sonuçtanda memnun olursun yaptığın ölçü öyle büyük değil gayet normal ve sevimli şişler inince anlayacaksın banada şimdi büyük geliyor ama aslında gayet vucut tipine göre normal sen bu zor süreci kardeşinle gecirmeye devam et canım Allah şifa versin inş
Plnnmn çok teşekkür ederim desteğin için.inanın en ufak bir destek insana moral veriyor.suan çok duygusalim.oğlumu kucağıma alamıyorum.eşim şu hastalık modundan çık artık diyor,kardeşim bakıyordu o da sıkıldı evine döndü.halbuki ben çekinetek bişey istiyorum.onları yormamak için elimden geleni yapıyorum.başkasına muhtaç olmak çok zormus.Rabbim kimsenin eline düşürmesin
Ebru07zgen çok teşekkür ederim.acı çekince muhtaç olunca oğlumla ilgilenemeyince çok piosman oldum.bi de herkese sürekli yalan söylüyorum belim ağrıyor sanıyorlar.sisliklerde çık çirkin.umarım bir an önce iyileşir sağlığımiza kavuşuruz.gelecek yaz plajlarin tozunu attiririz:)
Canim sargiyla sarmadimi doktor
- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
Sardı canım.pzt ameliyat oldum çarşamba sargiyi açtı cuma drenler çıktı daha sutyen takilmadi memusler açıkta
Attırcaz tabi inş :) o an bende senin gibiydim kimse bilmiyo bir arkadasa söyledim oda gelmedi mafolmuştum. Ama günden güne iyi olacaksın canım inş gececek hepsi emin ol fotolarıda görcez (;
Sardı canım.pzt ameliyat oldum çarşamba sargiyi açtı cuma drenler çıktı daha sutyen takilmadi memusler açıkta
Canim agrilarin kacgun sonra gecti
- 9 Ağustos 2013
- 211
- 212
- 53
Allah kimseye muhtaç etmesin tabi canım birine muhtaç olmak çok zor bide senin bi sorumluluğun var evlisn sana daha zor geliyodr , ama gelecek yazı düsün giyecegin güzel bikinileri iyi düşünürsen kolay atlatrsın psikoloji önemli çünkü:) bende o zaman çok duygusaldm insanı kötü etkiliyo olumsuzluk
- 9 Ağustos 2013
- 211
- 212
- 53
merhaba canım.foto ekleyecekmsinin?yüksek profil 275 nasıl duruyor merak ediyorum.
bana ameliyattan sonra hastanede voe marka sütyen takılmştı.rengi dışında memnunum sütyenden medikallerde satılıyor.
Merhaba canım.yok foto eklemicem:) suan üstten patlak dommis dommis çok güzel durmuyor sisler inmedigi için.benim değil gibi.benim sutyen yok hala.kendim birşeyler alicam
Aynen ben de sargilar üçüncü gün çıktı.sutyen taktırmadi doktor.onuncu günüm.haftaya takar herhalde.o yüzden gitmeden alıyim dedimdoktor bana sporcu sudyeni tak demedi ben hiç takmadm yani, ameliyattan cktgmda sarılı olan bantlar var ya, onları yanlış hatrlamyosam 5 gün sonra falan cıkardı ondan sonra hiç bişey takmadı. sudyen falan da takma dedi uzun bi süre normal sudyen de kullanmadm
çok geçmiş olsun umarım sıkıntıların en kısa sürede biter
Teşekkür ederim canım çok saol.olmadıysan darısı sana:)