- Konu Sahibi tayincihatun
Kızlarrr 26.06.2021 cumartesi günü evde idrar testi yaptım 3 dakika içinde silikte olsa 2.çizgi çıktı. Aşırı sevindim ne yapacağımı bilemedim. Eşim eve gelince akşam hemen hastaneye gidip kan verdim BETA(HCG) = 25.20 çıktı :) elhamdülillah. Doktoruma yazdım pazartesi tekrar kan ver hormonda artış var mı bakalım dedi. 28.06.2021 tekrar kan verdim sonucum BETA(HCG) = 51.17 çıktı :) Doktoruma yazdım henüz cevap vermedi.. zaten ben çok erken öğrendim 3 hafta 4 günlük olması lazım öğrendiğim gün. Aşılama yaptırdığım için kendi belirtilerimi takip ediyordum sürekli, belirtilerim bugüne kadar; dudaklarım aşırı kurumuştu hatta yarıldı, göğüslerim dolgunlaştı ve uçları hassaslaştı, sağ kasığımda kramplar oldu, gerginlik ağlamalı hallerdeydim. 1 temmuzda bakıcaktım aslında, ama belirtiler olunca ve merak edince 26 Haziran 2021'de test yapayım dedim.. iyi ki de yapmışım :)) kese görmek için çok erken demişti doktor, şimdilik benden haberler bu kadar.. Allahım isteyen herkese nasip etsin, ikinci çizgiyi görmek bile öyle güzel bi haber kiii şükürler olsun Allahıma..