26.02.09 TANimiz dünyaya gözlerini acti :-))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim allah anali babali büyütsün. allah uzun ömürler versin
kimseye evlat acisi göstermesin insalah

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Hayırlı bir evlat olur inşaallah.

canım Allah analı babalı büyütsün yavrularını.....bende kayrayla geçiriyorum tüm zamanımı....sanki bensiz hiç yapamayacak gibi.onu bırakıp nasıl okula gideceü,m hiç bilmiyorum.........

ohhh kurtuldn sende gözünaydın canm allah analı babalı büyütsn öp meleğini benm için

canım arkadaşım çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın..tan bebeğimizde hoş geldi aramıza...güle güle büyüt yavrunu rabbim sizlere bağışlasın ...öptm canım meleğini ve seni....

gözün aydın cnm allah analı babalı abili büyutmayi nasip etsin inşallah normalde okumam bu kdr uzunları sıkar benı ama nadır okuduklarımdansın cnm walla bu ay aşılama yaptık bekleme aşamasında moral oldu bana da inşallah bende 9 aya sonra yazabılırım buraya dogun hıkayemi
allah aglıklı huzurlu mutlu uzun yıllar nasıp etsın sıze

canlarim hepinize tesekkür ederim güzel yorumlariniz icin rabbim yavrularimizi korusun annelik gercekten muhtesem bi duygu rabbim herkeze bu duyguyu yasatmak nasip etsin

saol cnm benim bende hic bukadar uzun yazcagimi sanmazdim yazim bitince uzun yazdigimi fark ettim kaydirigubbakcemile3
saglikli bebis haberlerini bekliyoruz cnm ins. bizde senin dogum hikayeni okuruz Şeniz

böyle cesaret veren doğum hikayelerini paylaşan bütün annelere ve size teşekkür ederim.ilk bebişlerine hamile olan anne adaylarının duymak istediği şeyler bunlar.küçük meleğinizi sağlıkla analı babalı büyütün inşallah.darısı başımıza.

canım benım gözun aydın allah analı babalı buyutsun yavruna uzun sağlıklı hayırlı ömurler versın rabbım...

canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün yavrunuzu.bebişinizle birlikte sağlıklı güzel günlere inşallah.çok tebrik ederim.öptüm seni

gözün aydın gecen yıl aynı gün ben oğluşumu kucagıma almıştım.benim oğlum 1 yaşında artık.

hayırlı uğurlıu olsun cannıımsizleri çokk özlediimmü, artık sireye gremiyooomm

ne kadar kolay doğurmuşsun canım.Allahım seninki kadar kolay doğumlar nasip etsin herkese.
Allahım analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…