.........arkadaşlar takasla yada uygun fiyatla 37 no topuklu ayakkabılar arıyorum
siz konuma bakın beğendiğiniz var mı bana yazın 1.resim beyaz hariç diğerleri ne kadar
ŞİMDİ BAKTIM FAKAT BANA UYGUN BİR ŞEY BULAMADIM EKLEYECEĞİNİZ BAŞKA ÜRÜNLER VAR MI..siz konuma bakın beğendiğiniz var mı bana yazın
1 yaş kız veye erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacınız var mı ayakkabı fiyatlarını belirtirmisinizŞİMDİ BAKTIM FAKAT BANA UYGUN BİR ŞEY BULAMADIM EKLEYECEĞİNİZ BAŞKA ÜRÜNLER VAR MI..
KIZIM 25 YAŞINDA OĞLUMDA 14 AYLIK BİZE KÜÇÜK OLUR CANIM..diğer konum da 1yaş kız bebek ve erkek bebek kıyafetleri var ihtiyacınız varsa mesaj atarım
25 AYLIK YAŞINDA YAZMIŞIMKIZIM 25 YAŞINDA OĞLUMDA 14 AYLIK BİZE KÜÇÜK OLUR CANIM..
oğluşlarımız aynı yaştaymış cnm siz beyaz baştaki ayakkabı hariç fiyatları belirtin uygunsa alabilirimKIZIM 25 YAŞINDA OĞLUMDA 14 AYLIK BİZE KÜÇÜK OLUR CANIM..
TANESİ 20 TL ÖZELE YAZDIM...oğluşlarımız
oğluşlarımız aynı yaştaymış cnm siz beyaz baştaki ayakkabı hariç fiyatları belirtin uygunsa alabilirim
ayakkabıları beğendim sayfama bakarmısın beğendiğin varsa bazılarını takas bazılarını nakit alayım uygunsa size de15 tl
37 no
Eki Görüntüle 1489136
15 tl 37 no
Eki Görüntüle 1489138
10 tl 36 no
Eki Görüntüle 1489139
10 tl 37 no
Eki Görüntüle 1489141
bulunmuşturarkadaşlar takasla yada uygun fiyatla 37 no topuklu ayakkabılar arıyorum