2551 hcg ile kesem görünmüyor

Evet cok dogru soyluyorsunuz bende daha donanimli bir hastaneye gittim direk görduk şükür doktor güldü birde bunu nasil gorememis meslektasim bosa panik yaptirmis size diye

Merhaba benim değerim 6409 ken görülmedi iki gün sonra gidince gördüm karından muayene ile öyle kolay görünmüyormuş korkmanıza gerek yok
Evet olabiliyormus dogru soyluyorsunuz ama bugun dha donanimli bir hastaneye gittim duramadim korkudan panik yaptirdiklari icin orada doktor bey dorek gordu kesemi icim rahatladi gerisi allahtan artik insan önce kendi canı tehlikede olunca onu dusunuyormus bir evladim dha var cnku smdi gerisi allahtan artik saglikli ilerler rabbim nasip ederse

Canim tupde bile olsa tup patlamaz boyle kisa surede merak etme. Doktorunun yanaşmasi doğru. Bu gibi şupeli durumlarda kani ve ultrasonu tekrarlamakdan başka seçenek yok. Sonraki kontrolunde neyin ne olduğu bilinir. InsaAllah sağlikli gebelikdir

Dün baska bir doktora gittim keseyi görduk çok sükür ultrason kalitesi saniyorum ki etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…