250cc yuvarlak dual plan

blondpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
102
0
46
Ankara
Kızlar slm bende aranıza katılmak üzereyim. Umarım bende burda sizinle keyifle ameliyat ve sonrası dedikoduları yapabilirim:)
250cc yuvarlak dual plan düşünük. Öneriler ve paylaşmak istediğiniz deneyimler varsa bekliyoruuuum?

Şimdiden geçmiş olsun :)

Boyun - kilon - göğüs altı ve üstü ölçün nedir canım ? Bir de mevcut göğüs dokun var mı ?
250 cc biraz küçük gibi geldi bana ama dokun varsa, minyonsan idealde durabilir tabi. :))

ben de doktorumla ameliyattan önce 270 e karar vermiştim kas altı ama ameliyatta 310 a karar vermiş.250 bana da küçük gibi geldi benimkiler 310 cc sutyen ölçüm 80B oldu. bence bir daha doktorunla konuşmanda fayda var..

şimdiden geçmiş olsun

benim de sol 300 cc,sağ 325 cc yuvarlak yüksek profil dual plan.meme dokum hiç olmadığı için 325 cc tam ideal oldu.biraz büyüğü yapay durabilir,biraz küçüğü de pişman edebilirdi.ben büyük istedim ve derimin alabildiği en büyük silikon kullanılmasını istedim.doktorum da bunu uygun görmüş.büyüklük görecelidir.meme dokunun varlığıyla ve meme altı çevren,omuz genişliğin ve boyunla doğru orantılıdır.o yüzden bizim sana " 250 cc büyük ya da küçük " dememiz çok yanlış olur.

Ama dual plan yöntemine karar verdiğin için hiç pişman olmazsın mükemmel bir duruşu var

Son düzenleme:

evet dual plan ı sectıgın ıcın pişman olmassın gercekten de mukemmel bı goruntusu var..
250 cc de senın meme dokun var mı, kılon ve boyun nasıl , gogus kafesın ve omuz genıslıgıne gore degısebılyo yanı kısının meme ve vucut yapısına baglı bırasda..
bende hıc meme dokusu yoktu 375 cc kullanıldı ve bundan kucugu benı memnun etmezdı cunku ben uzun boyluyuum balık etlıyım ve boyum ve kılomla orantı saglamazdı..
umarım hersey ıstedıgın gıbı olur ve mutlulugunu bızle paylasırsın..

Teşekkürler kızlar. Boyum 1.61 kilom 54 minyonum yani göğüs dokumda pek yok... Doktoruma tekrar tekrar büyük sevmediğimi ancak küçükte olmasını istemedimi söyledim. Görüştüğüm 4 doktorda bana 235-250 arası önerdi. Bu nedenle şimdi sizlerle konusunca çok şaşırıyorum ve tedrgin oluyorum. Bİrde doktorum dual yapacağı için Mcghan marka yuvarlak Pürüzsüz 250cc düşündüğünü söyledi. Pürüzsüz kullanacak olması beni şaşırttı... Sebebide daha yumuşak olmasıymış En ünlü doktorlar bile bunu kullanıyor diyo. birde dual plan yapacağı için kapsül oluşma riskide çok azmış. Kafam çok karıştı..

cnm pütürlü ya da pütürsüz olarak, yani silikonun markasına -eğer güveniyorsan - doktorun karar versin.pütürlü silikon kapsül oluşumunda daha az riskli deniyor.aslında ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var.eğer sadece biri iyi olsaydı,diğeri kullanımdan kalkardı öyle değil mi ?
Ben doktoruma hiç sormadım bile.her doktora sordum silikonumun markasını,pütürlü mü olcak öyle mi olcak böyle mi diye,ama şuanki doktoruma silikonla ilgili hicbir sey sormadım.daha geçen hafta öğrendim markasını bile.okadar güvendim ona.aklıma bile gelmemişti.doktora güvenmek çok önemli.gerisi de çorap söküğü gibi geliyor

ve kapsül denilen şey okadar da korkulacak bir şey değilmiş.eğer oluşursa ilaçla yok ediliyormuş hemen.cok geç farkedilirse de tekrar ufak bi operasyon gerektiriyor

Silikonumun markası Mcghanmış ilk kez duydum. Pürüssüzün avantajları nedir peki?

ben bu markayı ılk defa duyuyorum..pürüzlü kapsul olsumasını mınımuma ındırıyo ve o yusden cogu doktorun tercıhı pürüzlüü kullanmak ama her cerrahında kendıne gore bıldıgı bır sey vardır..
ben hıc sormadım doktoruma neden puruzsuz kullanmıyosun dıyee guvenıgımden gerek duymadım..

ve kapsül denilen şey okadar da korkulacak bir şey değilmiş.eğer oluşursa ilaçla yok ediliyormuş hemen.cok geç farkedilirse de tekrar ufak bi operasyon gerektiriyor

Kapsül ilaçla yok olmaz. Vücut protezi yabancı madde olarak algılayıp protez çeperinde bağ doku oluşturur. Ve bu kısım sertleşerek meme şeklini bile bozabilir. Bunun ilk aşamalarında doktor tarafından sertçe masaj yapıp sıkıştırılarak bu kapsül kırılır. Eğer masajla hallolmayacak gibi ise o zaman operasyona ihtiyaç duyulur. Fakat yeni nesil protezler ( arion, mcghan vs.) yapıları itibariyle kapsül oluşumunu minimum düzeye indiriyorlar..

Göğüs altı ölçünde önemli ama dört doktorla görüşmüşsün hepsi en fazla 250 cc önerdiyse bir bildikleri vardır. Dediğin gibi minyonsun zaten belki daha büyük bir cc sende göğüsten ziyade üst bölgeni geniş göstermenin dışına çıkmayabilir.

Bu arada mcghan marka silikona baktım internetten pek kullananı görmedim ama kullanan doktorlar var içeriği hakkında pek fikrim yok. Çok fazla proteze ait detay göremedim.
Ama piyasadaki en iyi protezler pürüzlü protezler hem kayma hem kapsül riski konusunda.
Protezinin pürüzlü olması senin için avantajlı olacaktır bu konuda hassasiyet göster bence. Bir de pürüzsüz daha yumuşak demiş acaba sert bir protez mi ? Bunu kullanan hiç kimseyi de duymadım yaptıranları sitede bulursun bence sor bakalım memnunlar mı ? İyice araştırıp emin olduktan, her şeyiyle içine sindikten sonra karar vermen yerinde olacaktır.

bunu söyleyen ben değilim.doktorlar söylüyor.

bende 250 cc protez takddırdım cunku doktorum onu onerdı ve cok memnunum ama benımkı puruzlu cunku kapsul olusumunu en aza ındıren puruzlu olanı cnm. Ben 36 beden gıyıyorum ve gogus dokum vardı o yuzden cok memnunum gayet dolgun goguslerım var. eger daha buyuk olsaydı ustum 40 beden olurdu ve ben alısverıste zorlanırdım emınım:) ıdeal olanı doktor daha ıyı bılır dıye dusunuyorum. Doktorum Cemil Tugay

Anladım tatlım. Doktorun söylediğine göre benimde göğüs dokum varmış ancak ben bakınca neredeyse düz gibi geliyo yani minicik bi çıkıntı :) Seninki nasıldı peki? Yani göğsün çok küçük değilse ondan mı 250 güzel durdu acaba?? Birde seninki yuvarlak mıydı ?

Merhaba,
Siz hangi doktora gittiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…