Kızlar slm bende aranıza katılmak üzereyim. Umarım bende burda sizinle keyifle ameliyat ve sonrası dedikoduları yapabilirim:)
250cc yuvarlak dual plan düşünük. Öneriler ve paylaşmak istediğiniz deneyimler varsa bekliyoruuuum?
benim de sol 300 cc,sağ 325 cc yuvarlak yüksek profil dual plan.meme dokum hiç olmadığı için 325 cc tam ideal oldu.biraz büyüğü yapay durabilir,biraz küçüğü de pişman edebilirdi.ben büyük istedim ve derimin alabildiği en büyük silikon kullanılmasını istedim.doktorum da bunu uygun görmüş.büyüklük görecelidir.meme dokunun varlığıyla ve meme altı çevren,omuz genişliğin ve boyunla doğru orantılıdır.o yüzden bizim sana " 250 cc büyük ya da küçük " dememiz çok yanlış olur.
Ama dual plan yöntemine karar verdiğin için hiç pişman olmazsınmükemmel bir duruşu var
Teşekkürler kızlar. Boyum 1.61 kilom 54 minyonum yani göğüs dokumda pek yok... Doktoruma tekrar tekrar büyük sevmediğimi ancak küçükte olmasını istemedimi söyledim. Görüştüğüm 4 doktorda bana 235-250 arası önerdi. Bu nedenle şimdi sizlerle konusunca çok şaşırıyorum ve tedrgin oluyorum. Bİrde doktorum dual yapacağı için Mcghan marka yuvarlak Pürüzsüz 250cc düşündüğünü söyledi. Pürüzsüz kullanacak olması beni şaşırttı... Sebebide daha yumuşak olmasıymış En ünlü doktorlar bile bunu kullanıyor diyo. birde dual plan yapacağı için kapsül oluşma riskide çok azmış. Kafam çok karıştı..
Silikonumun markası Mcghanmış ilk kez duydum. Pürüssüzün avantajları nedir peki?
ve kapsül denilen şey okadar da korkulacak bir şey değilmiş.eğer oluşursa ilaçla yok ediliyormuş hemen.cok geç farkedilirse de tekrar ufak bi operasyon gerektiriyor
Teşekkürler kızlar. Boyum 1.61 kilom 54 minyonum yani göğüs dokumda pek yok... Doktoruma tekrar tekrar büyük sevmediğimi ancak küçükte olmasını istemedimi söyledim. Görüştüğüm 4 doktorda bana 235-250 arası önerdi. Bu nedenle şimdi sizlerle konusunca çok şaşırıyorum ve tedrgin oluyorum. Bİrde doktorum dual yapacağı için Mcghan marka yuvarlak Pürüzsüz 250cc düşündüğünü söyledi. Pürüzsüz kullanacak olması beni şaşırttı... Sebebide daha yumuşak olmasıymış En ünlü doktorlar bile bunu kullanıyor diyo. birde dual plan yapacağı için kapsül oluşma riskide çok azmış. Kafam çok karıştı..
Kapsül ilaçla yok olmaz. Vücut protezi yabancı madde olarak algılayıp protez çeperinde bağ doku oluşturur. Ve bu kısım sertleşerek meme şeklini bile bozabilir. Bunun ilk aşamalarında doktor tarafından sertçe masaj yapıp sıkıştırılarak bu kapsül kırılır. Eğer masajla hallolmayacak gibi ise o zaman operasyona ihtiyaç duyulur. Fakat yeni nesil protezler ( arion, mcghan vs.) yapıları itibariyle kapsül oluşumunu minimum düzeye indiriyorlar..
bende 250 cc protez takddırdım cunku doktorum onu onerdı ve cok memnunum ama benımkı puruzlu cunku kapsul olusumunu en aza ındıren puruzlu olanı cnm. Ben 36 beden gıyıyorum ve gogus dokum vardı o yuzden cok memnunum gayet dolgun goguslerım var. eger daha buyuk olsaydı ustum 40 beden olurdu ve ben alısverıste zorlanırdım emınım:) ıdeal olanı doktor daha ıyı bılır dıye dusunuyorum. Doktorum Cemil Tugay
cnm pütürlü ya da pütürsüz olarak, yani silikonun markasına -eğer güveniyorsan - doktorun karar versin.pütürlü silikon kapsül oluşumunda daha az riskli deniyor.aslında ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var.eğer sadece biri iyi olsaydı,diğeri kullanımdan kalkardı öyle değil mi ?
Ben doktoruma hiç sormadım bile.her doktora sordum silikonumun markasını,pütürlü mü olcak öyle mi olcak böyle mi diye,ama şuanki doktoruma silikonla ilgili hicbir sey sormadım.daha geçen hafta öğrendim markasını bile.okadar güvendim ona.aklıma bile gelmemişti.doktora güvenmek çok önemli.gerisi de çorap söküğü gibi geliyor
Merhaba,
Siz hangi doktora gittiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?