• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

250 ve 350 cc arası protez koyduranlar

belli bi miktar dokunuz varsa 250 cc ile b cup ancak olur doku hiç yoksa 300 cc ile b ancak olur
genelde c ye yakın yapıyorlar dr lar

Bence vücudunuza uygun neyse doktor onu bilir yapar ona bırakın ve bence 300 den fazla büyükde olmasın hantal ve ne kadar zayıfta olsa kilolu gösteriyor insanı vücuduna büyük olan protez buna dikkat edin

Bendede hiç doku yoktu 315 CC koyuldu. Şuan şiş hali bile bana küçük gibi geliyo ama sizde nasıl durdu?
Acaba sizin omuzlarınız mı çok geniş yada yapı olarak yapılı birimisiniz bana 275 kondu vücuduma gayet iyi duruyor daha büyüğünü vücudumda düşünemiyorum iri gösterirdi kendimi kötü hissederdim daha büyük cc olsaydı

160cm 45 kg 250 cc küçük mu birde resim atabilenler varsa gorebilrmiyim
295 cc taktırdım boyuma kiloma göre iyiydi...
kilo aldım ondada iyiydi açıkcası sonra o kiloyu verdim hatta hala verme sürecindeyim.Çok ağır abartılı göğüse gerek yok zaten güzel avam olmayan modern dekolteler şahane duruyor...

1.61 boyum kilom 58 300cc high profil yuvarlak takildi bana. B cup dokum vardi su 75D olacak gibi ama ödemler indikten sonra belli olur tam bedenim

belli bi miktar dokunuz varsa 250 cc ile b cup ancak olur doku hiç yoksa 300 cc ile b ancak olur
genelde c ye yakın yapıyorlar dr lar
Bu is belli olmuyor canım benim 250 CC takıldı 9 cm meme dokum vardı yani meme altı 72 meme çevresi 81 geliyordu ve C cup oldu C cup da pek bulunmadığı için B cup alıyorum buna da sigmiyor yarısı dışarda geziyorum hiç küçük değil tam kıvamında☺

Back
X