• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşındaki kadın, hamileyken bir anda tuvalet kağıdı aşerdi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Jade Sylvester, 25 yaşında ve 5 çocuk annesi.
tuvalet_kagidi_aserdi.jpg

Jade, ilk çocuğu Jaxon'a hamileyken bir anda tuvalet kağıdı aşeriyor ve her gün bir tam rulo tuvalet kağıdı yemeye başlıyor.

Canının neden tuvalet kağıdı çektiğini anlayamayan Jade'in bu alışkanlığı ise hala devam ediyor.

"Biliyorum kulağa çok saçma geliyor ama, hamileyken bir gün tuvalete girdim. Tuvalet kağıdını görür görmez 'bunu yemeliyim' diye düşündüm; canım çekti. Tuvalet kağıdını yerken, ağzımın içinde dokusunu hissediyorum ve sanırım bu tadından daha fazla hoşuma gidiyor. Her markanın kendine has bir tadı var. Ailem beni bu alışkanlığımdan vazgeçirmeye çalıştı ama kendimi durduramadım. Sırf bu yüzden tuvalete gitmeyi erteliyorum. Çünkü gidersem biliyorum ki o kağıtları yiyeceğim."

Tuvalette her zaman 2 rulo bulundurduğunu söyleyen Jade, birini yemek için diğerini ise normal kullanım için bulundurduğunu sözlerine ekliyor.

Merak edenlere söyleyelim: Bu alışkanlığı, Jade'in sağlığında (henüz) olumsuz etkiler bırakmamış.

Kizlar Gebelik Boyunca Aşerme Oldumu? Tıklayınız

Tövbe Estağfurullah. Tuvalete yenilir mi ya ..:KK48:

25 yaşında 5 çocuk annesimi :KK57:
sadece tuvalette yiyomuş heralde, dışarda ccanı istemiyomuki

Back