• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri 25 yaş sonrası için nemlendirici önerisi olan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

SomniumScena

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
11
0
6
İzmir
Merhaba hanımlar.
Ben son zamanlarda ciltle ilgili olarak fazlaca araştırma yaptığımdan mütevellit, artık ne alacağıma karar vermekte zorlanmaya başladım. Her uzman birbirinden farklı şeyler söylüyor; ama mevzu çok önemli. Sonuçta yüzümüzdeki en ufak kırışıklık tecrübeleri içinde saklasa da, az görünsün istiyoruz. Ben 25 yaşındayım. Cildim çok hassas ve beyaz. Bundan ötürü kozmetik ürün kullanımını 20 yaşında terk ettim. Ruboril'in kızarıklık azaltıcı hassas ciltler için olan kremini yanaklarımdaki kılcal damar görüntüsü yüzünden uyguluyorum. Gül suyu ve Neutrogena'nın alkolsüz toniğiyle nemlendirmemi yapıyorum. Her sabah bir bardak salatalık ve havuç suyu karışımı içiyorum taze sıkarak.

Gel gelelim, cildim için bir nemlendirici aramaktayım. 25 yaş göz çevresi nemlendirmesi için iyi bir başlangıç yaşı mıdır? Ben öyle düşünüyorum ama fikirlerinizi almayı çok isterim. Göz çevresi için ayrı, yüzümün kalanı (alın, çene, burun) için ayrı krem mi kullanmalıyım sizce? Kullanırsam da sanırım amaca yönelik bir tane kullanacağım. 25 yaşında kırışıklık önlemek için bakıma başlıyorum yani :)

Bana önerebileceğiniz kolajen dolgulu, kuru ciltler için formüle edilmiş, kesinlikle kozmetik ürün olmayan günlük nemlendirici krem var mıdır? Bu ve bunun gibi diğer bakım ve maske önerilerinizi de keyifle okurum. şimdiden çok teşekkürler!

Back