Cilt Bakımı Ürünleri +25 yaş ilk kırışıklık belirtileri için cilt bakım ürünü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Mettgul

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
748
37
Merhaba kızlar. Ben 26 yaşındayım. Doğuştan kızılım bu yüzden çillerim var. Göz altımda ve kenarında hafif kırışıklık da var.

Cildim çok hassas ve kuru. Fakat nemlendirici kremleri kullandığımda 2-3 gün sonra sivilce yapıyor. Açıkçası kremlere servet harcayıp cildi bağımlı yapmak istemiyorum. Hem doğal, hem ucuz bakım ürünleri araştırıyorum.

Şimdiye kadar babaannemin kullandığı arko kremi kullandım fakat sivilce yaptı. Kayısı yağı denedim hiçbir faydasını göremedim. Bepanten kullandım fakat yine cildimde gözle görülür bir değişiklik olmadı. Çünkü bepanten daha çok sivilceli ciltler için işe yarıyor. Benim sivilcem yok! sadece göz çevresi kırışıklık ve çil sorunum var.

En son arnavut kremi olarak bilinen civalı kremi kullandım. Sürdüğünüzde kapatıcı özelliği var fakat yıkadığınızda herşey aynı yani iyileştirme görmedim.

Benim gibi ilk kırışıklı belirtileri olan, Leke sorunu yaşayan, kuru ve hassas ciltli arkadaşlardan bakım önerileri almak istiyorum.
Hergün düzenli kullanayım, çillerimin rengi açılsın, cildim nemlensin, göz çevremdeki kırışıklıklar açılsın bütün bunlara rağmen sivilce yapmasın istiyorum

Yardımcı olursanız çok sevirinim.

Bu arada cilt sorunlarımla ilgili çok araştırma yaptım bazı kremleri tavsiye ettiler ama kullanmaya cesaret edemedim. (madacasoll, aynı sefa kremi, Drula leke kremi, Mavi Anemon Çiçeği Kremi, Pohli krem, argan yağı) Eğer bu kremleri kullanıp benim sorunlarımla ilgili çözüm bulan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler.:26:

Cevaplarınız, tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Demek ki 20 li yaşlarda olup göz çevresinde kırışıklığı olan kimse yokmuş benden başka Cevap yazılmamış hiç

Demek ki 20 li yaşlarda olup göz çevresinde kırışıklığı olan kimse yokmuş benden başka Cevap yazılmamış hiç

öncelikle bir cilt analizi yaptırmalısın bence...bu konuda yardımcı olabilirim istersen...ha bu arada cilt analizini ücretsiz yapan tanıdığım var...öncelikle cildinşn sorununu öğrenmelisin ki çözüm bulabilesin...bana yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...

Merhaba arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Cildim için herhangi bir güzellik uzmanına gitmedim fakat birkaç kere cilt doktoruna gittim. Kızıl olduğum için yüksek faktör Güneş Kremi verdi. nemlendirici özelliği de var bunu kullanabilirsin dedi. Benim istediğim şey günlük bakımı olarak kullanabileceğim doğal bir ürün bulmak.
Eğer İstanbuldaysa senin tanıığın cilt analizi yapan yer, özelden msj atarsan sevinirim.

canım, ben maya maskesi yapıyorum. yaş maya ve sütü karıştır sür cildine... göz çevresine bile sürülüyor bu

cildi besler, nem verir. madensuyunu tonik niyetine kullan

bende de sivilce lekesi var. eczaneden madecassol krem aldım. cilt lekelerine iyi geliyor ve baya düzeltti dene istersen

göz kremi ise diadermine veya sebamed öneririm

Cevabın için çok teşekkür ederim cnm Yaş maya maskesi yapıyorum. Dediğin kremleri de deneyeceğim.

Avène biraz pahali ama kuru ve hassas ciltler icin iyi bir ürün.
Non-Comedogenic yani gözenekleri tikamayan bir krem oldugu icin sivilce cikarmiyor.
Öncesinde Clean-Clear yüz temizleme jeli ile ( sabah ve aksam ) yikar sonrasinda
kremi sürerseniz farki bir haftada görürsünüz.
Tabi bunun yaninda cok fazla cikolata, seker, gazli icecek tüketmemeye ve en az 2 litre su icmeye calisin.
Malum sekerli ve yagli ürünler sivilce dostu.

Çok teşekkür ederim

30 yaş öncesi ilk kırışıklık belirtileri için çok erken aslında..:44: Tabi dikkat etmekte fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…