- 10 Mayıs 2024
- 377
- 78
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
-
Kaç günlük embriyo?
3. GünKaç günlük embriyo?
5ci haftasındasınız galiba3. Gün
Doğru teşekkür ederim5ci haftasındasınız galiba
1000-3000 arası. Sağ salim kucağınıza alırsınız İnşallahDoğru teşekkür ederim
Kese için beta kaç olmalı bilginiz var mı?
Hiç belirtim olmadı , sizin durumunuz nasıl?1000-3000 arası. Sağ salim kucağınıza alırsınız İnşallahsizde hamilelik kaçıncı günde göründü? Belirtileriniz varmıydı?
Aaa senin tuttu muİnternette hesaplayıcılar var. Tüp bebek gebelik haftası derseniz google çıkıyor. Benim 26 şubatta 5 günlük embriyo transfer edildi 5+2 şuan. Sizin de aşağı yukarı aynıdır
Çok teşekkür ederimAaa senin tuttu mutüp bebek başlığında görüyordum seni , çok sevindim hayırlı olsun
Benim son adet tarihim baz alindi, ultrasonumla da uyumlu ciktigi icin o gunu kabul ettik. Sizden sekiz gun once transfer olmusum, sat a gore 6+4 um25 şubat transferim oldu ben kaç haftalık hamile oluyorum , hesabı nasıl oluyor?
Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mmBenim son adet tarihim baz alindi, ultrasonumla da uyumlu ciktigi icin o gunu kabul ettik. Sizden sekiz gun once transfer olmusum, sat a gore 6+4 um
Oyle bilemem malesef, ben ilk muayenemi 6+0 da oldum hem kese hem kalp atisi birlikte gordum. Boyut olarak da sormamisim inanin doktorum hersey cok yolunda dedi kurcalamadim :)Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm
Normal mi?
Oyle bilemem malesef, ben ilk muayenemi 6+0 da oldum hem kese hem kalp atisi birlikte gordum. Boyut olarak da sormamisim inanin doktorum hersey cok yolunda dedi kurcalamadim :)
Taze transfer veya dondurulmuşta hesaplama değişiyor muTüp bebekte hamilelik haftası hesaplama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır.
- 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
- 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir.
FarketmiyorTaze transfer veya dondurulmuşta hesaplama değişiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?