25 şubat transferim oldu ben kaç haftalık hamile oluyorum , hesabı nasıl oluyor?

Tüp bebekte hamilelik haftası hesaplama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır.

• 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
  • 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir.

İnternette hesaplayıcılar var. Tüp bebek gebelik haftası derseniz google çıkıyor. Benim 26 şubatta 5 günlük embriyo transfer edildi 5+2 şuan. Sizin de aşağı yukarı aynıdır

İnternette hesaplayıcılar var. Tüp bebek gebelik haftası derseniz google çıkıyor. Benim 26 şubatta 5 günlük embriyo transfer edildi 5+2 şuan. Sizin de aşağı yukarı aynıdır
Aaa senin tuttu mu 💕 tüp bebek başlığında görüyordum seni , çok sevindim hayırlı olsun 🌹

son adet tarihine göre hesaplıyor doktor , tüp olmasını umursamadan yani
beta 1500 üstü iken kese görünür deniyor ama kese ve kalp atışı kontrolünü genelde aynı muayenede kontrol ediyorlar onun için de 5000 üstü olması gerekiyor

Tüp bebekte hamilelik haftası hesaplama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır.

• 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
  • 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir.
Taze transfer veya dondurulmuşta hesaplama değişiyor mu

Back
X