Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avenna kap 40 beden canım fiyat belirlemedim siz karar verin..Cnm avenna kap kaç beden ve fiyatı bide lcw tunik gri olan
Gerçek deriye çok yakın 15 tl düşünüyorum dolap boşaltıyorum çünkü 38-40 bedene olur canım15 tl dediginiz deri mont gercek deri midir
ben almak isterim oyleyse
birde kac beden
size ozelden yazmak istedim ama yazamadim
Özelden yazmışsınız orda cevap verdim canımve çizgili pantolon kaç beden acaba ? düşük belmidir
Peki canımfiyonklu kaban için 25 verebilirim. ok derseniz haberleşelim
Canım her şey için geçerli değil ben burda çok arkadaşa marka ürünleri 2-5-10 liradan verdimHAYIR BEN ANLAMIYORUM MADEM 2.EL KABANA 50 LİRA DİYECEKSİNİZ NEDEN VERİN ALIN GİDİN GİBİ SİZİNLE TEZAT BİR BAŞLIK ATTINIZ Kİ SAYFAYA.
TAKAS İÇİN OKADAR MARKA VE SIFIR ÜRÜNLER GÖSTERDİM BEĞENDİREMEDİM HOŞ MECBURDA DEĞİLSİNİZ AMA SİZİNKİ MARKA VE SIFIRSA BENİMKİDE ÖYLE AMA BENİM GÖZÜM TOK
ŞU BAŞLIĞI BİR DEĞİŞTİR ALLASEN ALIN GİDİN DEĞİL SÖKÜLÜN CEPLERİ GİDİN DİYE.
Canım her şey için geçerli değil ben burda çok arkadaşa marka ürünleri 2-5-10 liradan verdim
Beni benimle alışveriş yapan arkadaşlarıma sorun, ucuza verilicek ürün olur verirsin bazılarını da veremezsin bunda indirim payı da var ki seçtiğiniz KABAN ve etiketi üzerinde, gömlek bluz pantolon değil..