25.sayfadan itibaren herşey indirimde 2 tlden başlayan fiyatlarla

15 tl dediginiz deri mont gercek deri midir
ben almak isterim oyleyse
birde kac beden
size ozelden yazmak istedim ama yazamadim

15 tl dediginiz deri mont gercek deri midir
ben almak isterim oyleyse
birde kac beden
size ozelden yazmak istedim ama yazamadim
Gerçek deriye çok yakın 15 tl düşünüyorum dolap boşaltıyorum çünkü 38-40 bedene olur canım
Özelden yazabilirsiniz düzelttim

Avenna kap 18 tl
Adidas pantolon 2 tl satılmıştır..
Alan arkadaşım TheDIFFERENCE TheDIFFERENCE güle güle kullansın..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    839,6 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 85
fiyonklu kadife ve diğer spor kabanın boylarını benim için ölçermisiniz?

ve çizgili pantolon kaç beden acaba ? düşük belmidir

fiyonklu kaban için 25 verebilirim. ok derseniz haberleşelim

Verin alin kampanyaniz icin narcicegi tunik ve cepli kabana 20 verebilirim ne dersiniz. Bende o kabanin grisi var istrrsen takaslariz

HAYIR BEN ANLAMIYORUM MADEM 2.EL KABANA 50 LİRA DİYECEKSİNİZ NEDEN VERİN ALIN GİDİN GİBİ SİZİNLE TEZAT BİR BAŞLIK ATTINIZ Kİ SAYFAYA.
TAKAS İÇİN OKADAR MARKA VE SIFIR ÜRÜNLER GÖSTERDİM BEĞENDİREMEDİM HOŞ MECBURDA DEĞİLSİNİZ AMA SİZİNKİ MARKA VE SIFIRSA BENİMKİDE ÖYLE AMA BENİM GÖZÜM TOK

ŞU BAŞLIĞI BİR DEĞİŞTİR ALLASEN ALIN GİDİN DEĞİL SÖKÜLÜN CEPLERİ GİDİN DİYE.

HAYIR BEN ANLAMIYORUM MADEM 2.EL KABANA 50 LİRA DİYECEKSİNİZ NEDEN VERİN ALIN GİDİN GİBİ SİZİNLE TEZAT BİR BAŞLIK ATTINIZ Kİ SAYFAYA.
TAKAS İÇİN OKADAR MARKA VE SIFIR ÜRÜNLER GÖSTERDİM BEĞENDİREMEDİM HOŞ MECBURDA DEĞİLSİNİZ AMA SİZİNKİ MARKA VE SIFIRSA BENİMKİDE ÖYLE AMA BENİM GÖZÜM TOK

ŞU BAŞLIĞI BİR DEĞİŞTİR ALLASEN ALIN GİDİN DEĞİL SÖKÜLÜN CEPLERİ GİDİN DİYE.
Canım her şey için geçerli değil ben burda çok arkadaşa marka ürünleri 2-5-10 liradan verdim
Beni benimle alışveriş yapan arkadaşlarıma sorun, ucuza verilicek ürün olur verirsin bazılarını da veremezsin bunda indirim payı da var ki seçtiğiniz KABAN ve etiketi üzerinde, gömlek bluz pantolon değil..

Canım her şey için geçerli değil ben burda çok arkadaşa marka ürünleri 2-5-10 liradan verdim
Beni benimle alışveriş yapan arkadaşlarıma sorun, ucuza verilicek ürün olur verirsin bazılarını da veremezsin bunda indirim payı da var ki seçtiğiniz KABAN ve etiketi üzerinde, gömlek bluz pantolon değil..

''FİYATI SİZ BELİRLEYİN '' DİYORSUNUZ BİÇİLEN FİYATI BEĞENMİYORSUNUZ, OHALDE DİYECEKSİNİZKİ BU KABAN 50. BİRAZ SABİT OLUN. BİT PAZARINDAN İLK DEFA ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM NİCELERİ GELDİ GEÇTİ BURDAN HELEKİ BİRZAMANLAR canan2133 NİCKLİ BİR BAYAN ADİDAS TAKIMLARINI 10TL DEN VERDİ BİR TANESİDE BENDE. BİRAZ TOK GÖZLÜ SATICI OLUN ,HAYIR OLAMAYACAKSANIZDA ALIN GİDİN DEMEYİN YANILTMAYIN MÜŞTERİLERİ

BANA MESAJ YAZMIŞSIN ŞİMDİ 40A BIRAKIRIM DİYE. MADEM PAZARLIKTAN YANASIN OHALDE HODRİ MEYDAN 30 YAP FİYATI NE SEN NE BEN BELİRLEMİŞ OLMASIN .YOKSADA YOK DE BAŞKA SAYFALARDA BAKAYIM

Gerçekten şuanda insanlara güvenilmiceğini bi kez daha anladım, insanların istediğini yapınca sizden iyisi yok ama kendi fikrini söyleyince dünyada en kötü insan sizsiniz, çok ayıp bu yaptığınız sizin istediğiniz fiyat olmadı diye bu kadar seviyesizleşmeye gerek yok daha yazmıcam beni bilen biliyor

Back