- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
Standart beden fakat s ve m uyumluşişme montun üzerinde yazan bedeni nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Standart beden fakat s ve m uyumluşişme montun üzerinde yazan bedeni nedir?
Alicisi varsa sat cnm.o zaman. Cvp vermedigine gore acil ihtiyacon var heralde neyse tsklr cnmStandart beden fakat s ve m uyumlu
Canım kusura bakmayın gözümden kaçmış alan olmazsa pazartesiye kadar siz alırsınız olur muAlicm pazartesiye kadar beklermisin. Tabiki arkadaslar soruyorsa da sen bilirsin cnm. Sonucta senin malin
Cnm siyah pantalon ve ilk bastaki pantalonun bedenleri ne dar pacami fiyat nedir2.5 tl
![]()
DOCKERS Pantolon 5 tl
![]()
![]()
5 tl
![]()
7.5 tl levis marka
Işıktan dolayı parlamış ve soluk gibi çıkmış soluk değildir detaylı fotoğraf gönderirim..
Eki Görüntüle 1352009
7.5 tl
Eki Görüntüle 1352015
sevenhill pantolun 10 tl
Eki Görüntüle 1352016
Eki Görüntüle 1352017
Cnm siyah olanin kumasi ne bide etiketinde yazan bedenine bakabilirmisin cnm. Kesinlikle dar paca demi36-38 beden uyumlu dar paça canım 2.5 tl kot olan, siyah olan da 10 tl
Siyahta 30-32 yazıyor canım36-38 beden uyumlu dar paça canım 2.5 tl kot olan, siyah olan da 10 tl
Evet dar paça 30 32 yazıyor siyahtaCnm siyah olanin kumasi ne bide etiketinde yazan bedenine bakabilirmisin cnm. Kesinlikle dar paca demi
Evt buydu cnm o zaman bna olmayabilir cnmEki Görüntüle 1372879
Canım anlamadım tam olarak hangisini sorduğunuzu bunu diyorsanız bedeni 36-38 uyumlu pantolonda beden yazmıyor ben 36-38 bedenken almıştım
Özelden yazıyorum canım sizeEvt buydu cnm o zaman bna olmayabilir cnm
kalanları özelden atabilirmisiniz bide takas düşünüyormusunuzEvet hepsi 36-38 uyumlu
Hepsi duruyor pantolonların canım sadece lacivert satıldı takas düşünmüyorumkalanları özelden atabilirmisiniz bide takas düşünüyormusunuz
Açık renk xs bedenAçık renk olan ne kadar?
Bir de ölçüsü nedir?