25 parça ürün 100 tl

secretgk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
179
5
118
southblue l beden hırka 7 tl berchka somonrengi hırka10 tlxl h&msütl kahve hırka 10 tl sıfır l beden xsidekazak xl beden5tl collezione kazak xl 5 tl markasız kazak3 tl apriori markasırtı ve kolları tül kazak7 tl zenzen m-l beden hırka7 tl steps bolero5 tl markasız tunik5 tl collezione l beden süveter 5 tl defacto tunik xl 2 tl siyah ince tunikxl 1 tl xsıde dantel bluz xl 7 tl puma tshirt 7tl xsıdesiyah omuzları taşlı xl5 tl polo unisex tshırt 10 tl s beden hamile bluz 1 tl lbeden lcw xl tayt 3tl uzun etek 3 tl kot görünümlü tayt 3tl xxl lcw lacivert pantolon 42U 10 tl lcw siyah kadife pantolon 44K 10 tl cross marka kot 1 keregiyildi34-32 15 tl colins kot 32-34beden 20 tl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Somon rengi sütlü kahve ve zenzen marka hırka ayrılmıştır

Bershka h&m ve zenzen marka hırkalar satılmıştır.alan güle güle kullansın.

Buyrun bayanlar

Takas dusunur musunuz acaba?? Talip olmk istediklerim warda:)benm konuna bi bakin isterseniz eger sizun icinde uygunsa

Takas dusunur musunuz acaba?? Talip olmk istediklerim warda:)benm konuna bi bakin isterseniz eger sizun icinde uygunsa

Canım ürünlerine baktım hepsi birbirinden güzeller.fakat ben kilo verdiğim için uygun bişey bulamadım.ama beğendiklerinde yardımcı olurum.iyi alışverişler

tsk ederımm sızede hayırlı satıslarr kılo verme konusunda darısı benım basıma ınsallh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…