25 ocakta doğuma gidiyorum

K

kuru

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kuru
arkadaşlar 25 ocak sabah 8.30 da doguma gırıcem.of çok korkuyorum.sezeryan olacak.114 kılo oldum 95 ıle hamıle kalmıstım kılo nedenı ıle bırde bebegın esı bebegın önune gecmıs o yuzdende normal olmazmıs artık özel hastane oldugu ıcınmı bılemıcem ama hemen sezeyan dedıler.zaten bende kokuyordum normalden ama sımdı kafama takılan epuduralmı yaptırım yoksa genel aneztezımı.ben sıgara ıcmıyorumya cok rahat oluyor genel aneztezı bana 4 kere almıstım daha once.ama epıdural nasıldır acaba.:lepi:sonunda bıttı 9 ay ohhh

• Konu Sahibi kuru
Kolay bir doğum diliyorum çok da sıkıntı yapmamak lazım belki de kilo işi de doğumdan sonra çözülür takma kafana bu kadar

• Konu Sahibi kuru
bende 8 ocak spinal sezeryan olcam coook heycanlıyım

• Konu Sahibi kuru

ne güzel 9 ay bitmiş günler sonra bebişin kucağında olacak.hangisini seçersin bilmiyorum ama inş kolay olur.hayırlı haberlerini bekliyorum canım:teytey:delikafadulden:lepi:

• Konu Sahibi kuru
Canım az kalmış doğumuna. Allah hayırlısıyla kurtarsın. kiloyu bilmem de bebeğin eşin önüne geçmesi sezeryan nedeni diye biliyorum Yani sezeryan yapmış olmak için yapmıyolar bence. Hastanedeki anestezistleri araştır. Güvenilirlerse Spinal ya da epidural ol bence beebişinin doğumuna şahit olursun. Allah korusun iyi anestezist değillerse felç kalma riski var.

• Konu Sahibi kuru

neeeeeeeeeeeee 2 gün sonramıalkisalkisalkisne güzel.hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş.doğumdan sonra nasıl olduğu hakkında bilgilendirirsen svinirim.sırnaşık şey

• Konu Sahibi kuru
´##
heyecanli olmazmi insan hiccc insallahh bizde o gunleri goruruzz . sizi simdiden tebrik ediyorumm bebisinizle saglikli huzurlu mutluu gunler yasarsiniz insdaallah

• Konu Sahibi kuru
hadı gozunuz aydın kızlar saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah darısı bızlere guclubacismile

• Konu Sahibi kuru
ne güzel kızlar siz günlerinizi tamamladınız allah sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

Ay ne güzel gün sayıyorsunuz. ınşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi...

kuru; eğer genel anestezi de önceden bir rahatsızlık yaşamadıysan ve çabuk ayıldıysan bence uygulatabilirsin ama o zaman bebeğini ilk sen göremezsin. Epiduralde çok rahat oluyoemuş aslında aynı şey yine aynı işlem yapılacak sadece uyuyacaksın anestezide ve uyandığında herşey aynı.. Kararı sen ver doktorunla da görüş bu konuda.. Hadi hayırlısı...

Bence de gerekli görüldüğü için yapıyorlardır sezeryan rahat ol bence.Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebişini.Hayırlı doğumlar diliyorum:teselli:

gözünüz aydın ne güzel sayılı günler bitmiş darısı başımıza,hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Sağlıkla ve sorunsuzca olur inşallah doğumun

selam canım
öncelikle hayırlı doğumlar sana,
doğum yapacağın tarih benim dikkatmi çekti
niyeki diceksin şimdiii
25 ocak doğumlu bir yeğenim var
hayatımda gördüğüm en zeki insan
şimdi 5. sınıfa gidiyor ve okul 1. si,
ablama göre bu tarihte doğanlar çok zeki oluyormuş
yeğenimin sınıf arkadaşı var ve o da 25 ocak doğumlu
birbirlerinin rakipleri
ben de biraz takıntılı olduğum için 2. bebişimin d.gününü 25 ocağa getirmek istiyorum
o sebeple son adet tarfihini merak etiimm:lepi:
öperim senii ve bebişinii

bu arada ben de sezeryan oldum
aynı gün kalktım yürüdüm hiç yatmadım
1 hafta sonra normal hayatıma döndüm
çok rahat bir doğum oldu
genel anestezi almıştım

canımm haklısın bende 28 Ocakdoğumluyum ve bende kova burcuyum. Ve araştırırsanız bütün ilim adamları, sanatçılar kovalardan çıkar.. Özellikle yazarlı, edebiyat, gazetecilik gibi sözel bölümlerde harikalar yaratırlar. Ama sayısalı sevenlerde aynı derecede başarılı oluyorlar çünkü öğrenmeye açıklar.Yaratıcı kişilikleri var.. İnşallah bende baharda hamilelik düşünüyorum hemen tutarsa ocakta dpğum yapacağım bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…