25 küsür senelik dostum sebebsiz küstü

O zaman küsen küssün yapacak bişey yok. Koskoca yetişkin insanlar konuşarak iletişim kurabilmeli. Bunca yılın hatrina insan şuna bozuldum demeli. Demiyorsa kendi bilir.

İlginç küsesi gelmiş ozaman bahane etmiş

O zaman küsen küssün yapacak bişey yok. Koskoca yetişkin insanlar konuşarak iletişim kurabilmeli. Bunca yılın hatrina insan şuna bozuldum demeli. Demiyorsa kendi bilir.
İnsanız kırgınlıklar olabilir ben onu anlamamış olabilirim eğer senelerin hatri varsa biraz zaman ile aşılır diye düşünüyorum yoksada tercihi buymuş der susar bir dahada kimseye güvenmem benim yol ayrimim olur

Asıl siz iyimisiniz???
Konu açıp içeriğinde baştan sona yanlış olan sizsiniz…
Asit oranı yüksek mide yakan zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun.
İsterse 55 sene olsun, dostlukta dertler olur destek olunur ama sizin gibi derdiniz bittiğinde, destek olan insanlara sırt çevirir iseniz bir Allahın kulu kalmaz etrafınızda…
Oh ne güzel içini boşalt negatif yükünü at, kocanızla barışınca iletişimi kes barıştık tatile gidiyoruz demek bile yok. Birde tatilden foto at.

Ayna’ya dönüpte kendinize bir bakın…

Hey Allahım ya ben barıştığımı ilk ona söyledim üzerinden on beş gün geçti öyle gittim kaç defa daha yazacağım bunu hatta buarada onun sıkıntıları vardı onun üstüne çok konuştuk zeytinyağı gibi felan üste çıktığım yok izah ediyorum hala beni iyi gün dostu olarak yaftalama merakı içindesiniz.Ben ilişkilerimde daha çok dinleyiciyim anlatıcı değilim beni tanımadığıniz için bilmiyorsunuz bu dostumu senelerdir tanıyorum çok zor bir hayatı var ve her anında sikayetsiz yanında bulundum ben yani o benim bende onun yükünü aldık senelerdir.Esimle barisinca iletisimi felanda kesip gösteriş yapmadım en son bunu ona yaparım elbet bu işin aslı çıkar döner dolaşır bana izah eder ben kendime bakmak için buraya post açtım açıklama yapınca çektirmeyi bırakın

E madem haklısın neden dert edindin.
Baya baya övgülü bir anlatıl betimlemişsiniz kendiniz için.
Daha da kafaya neyi takıyorsunuz.
Eeee ben haklı olsam sallamam…

Siz hem haklıyım diyorsunuz hemde konu açıyorsunuz ne diyelim size.

Evet haklıyım çünkü bizi ortak olarak tanıyan birçok arkadasimada anlattım hepsi aynı şeyi söylüyor ben eşimle barisinca arkadaşıma sırt cevirmedim dediğim gibi onun sıkıntıları vardı onları dinlemekle mesguldum bu aralıkta şuan neden böyle davrandığını analiz etmeye çalışıyorum hepsi bu.cunku havada kaldı bir sürü şey sebebi bana açıklanmadı söylese zaten o şekilde dert açardım.sizde haliyle yazın yaşadığımız şeyi bilmediginiz için ben derdimi anlattım anlattım sonra eşimle barıştım arkadaşımla ilgilenmedim zannediyorsunuz oysa eşime dondugumde ilk o arkadaşımla konuştum ilk ona anlattım msjlastik konuştuk hicbirsey yoktu ortada tatile giderken ben neden soylememisim diye pat diye bana msj çekti daha evveldende gidiyordum hiç soylemiyordum ona.Bilmiyorum belki yazın çok yanyana zaman geçirdik sonra ben tekrar yanından ayrılınca boşluğa düşüp sıkıntılarının sinirini benden çıkarıyor çünkü dediğim gibi inanılmaz zor bir hayatı var benim eşimle olan sıkıntılarım onunkilerin yanında hiç kalıyor.Ama ısrarla söylüyorum ben arkadaş ilişkilerimde anlatıcı değil genelde dinleyiciyimdir bu sebebten bunalıma girdiğim dönemlerim bile olmuştur eşimde bana hep kızar sen neden sürekli dert dinliyorsun diye.Bu dostum içinde defalarca kendimden özveride bulunmusumdur hiç gocunmuyorum üzüldüğüm tek şey şu 25 sene hatrina konuşmak gerekir ben melek değilim oda değil hatalar biz insanlar için.Belki telafiside yoktur araya soğukluk girer ama bir açıklama borcu olmalı onca sene hatrina diye düşünüyorum bu kadar basit

Yorulmuştur.
Çok uzun arkadaşlıklarda yorulabilir insan.
Haklısınız olabilir karı koca gibi olmuşuz bakiyorumda şöyle geçmişe sürekli yanyana belki sevgi yogunlugu çok fazla olduğundan artık birbirimizin her yaptığı bize batar olmuştur.Bana söylese inanın saygı duyarım ben artık bir müddet sessiz kalmak istiyorum uzaklaşmak istiyorum dese anlarım ama havada sorular kalmışken çok zor benim için.Ama şunu fark ettim siz soyleyince burda bana birr sürü itham geldi iyi gün dostu hiç olmadım hatta hep en kötü anlarda ilk ben yanındaydım onu çok dinledim vicdanen içim çok rahat hiçbir zamanda küsen kızan taraf ben olmadım.Bu benim içimi bir tık rahatlatıyor ona dua etmekten vazgeçmeyeceğim ama cabada harcamam çünkü bende yoruldum.

Ya sevgili değilsiniz ki siz.
Niye sessiz kalmak istiyorum desin ki.
Ben olsam ben demem yani.

Ya sevgili değilsiniz ki siz.
Niye sessiz kalmak istiyorum desin ki.
Ben olsam ben demem yani.
Ne yani siz en samimi dostunuza bişey söylemeden mi susup çıkar gidersiniz hayatından anlayamadım.sizin iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama biz hergun konuşuyorduk msjlasiyorduk bu kadar samimiyet sonunda bir şey söylemeli bence onca senenin hatrina.Sadece sevgililer değil yani birbirine birşeyleri söyleyen

Beni çok yorduysa evet aynı o şekil çıkıp giderim.
Niye laf anlatmakla uğraşayım ki ?
Arkadaşınızda gerek duymamış bakın mesela.

Beni çok yorduysa evet aynı o şekil çıkıp giderim.
Niye laf anlatmakla uğraşayım ki ?
Arkadaşınızda gerek duymamış bakın mesela.
Kusura bakmayın benim tarzım bu değil olamazda o yapıyor diye doğruda değil bunun adida dostluk değil zaten.bu sizin fikriniz oda öyle düşünüyorsa demekki senelerdir boşuna gayret içine girmisim demektir

Neden açıklama borcu olacak; siz peygambermisiniz, dünyanın hakimimisiniz de açıklamak gibi bir borcu oluyor.
İstemiyor ve sizi hayatından çıkarıyor bu kadar basit.
Kendinizi çok ulvi görüyorsunuz farkındamısınız.

Siz bence anlatıcı değilde içten pazarlıklı olmayasınız.
Mesela ben kendinden bişey anlatmayan devamlı dinleyen bir insanı asla yakınımda tutmuyorum.
Siz dert dinlemiyorsunuz tercihiniz kendi sorunlarınızı gizlemek bilmem farkındamısınız.

Kusura bakma bemim fikrim sabit arkadaşını sorunların bitince unutmuş ve nispet gibi fotolar göndermişsiniz.

Ben yazın mavi yolculuk tarzı karada ve denizde tatil yaptım bu sene en yakın arkadaşıma bir foto dahi göndermedim. Ki devamli konuştuğum arkadaşım. Attığım whatsapp ve insta fotosu neyse onu gördü. Göndermeminde sebebi var ince düşündüğümden…

Hatalısınız ve bunu kabul etmeyip 25 seneyo çarşaf gibi serip ama bakıp ben burda burda haklıyımla haklı olunmaz.
Bir söz vardır; Geçmiş tozdur üfle gitsin…
Arkadaşınız bunu yapmış size.

Kusura bakmayın benim tarzım bu değil olamazda o yapıyor diye doğruda değil bunun adida dostluk değil zaten.bu sizin fikriniz oda öyle düşünüyorsa demekki senelerdir boşuna gayret içine girmisim demektir
Vallaha dostluk sizin ki kadar yorucu bir şeyse olmasın zaten.
Bence evliliğiniz kötü olduğu için arkadaşa aşırı anlam yüklemişsiniz.
Her gün mesajlaşıyorduk falan filan.
Liseli değilsem eğer münasebeti kestiğimi arkadaşıma falan bildirmek zorunda değilim.
İnsanlar sizin tarzınıza göre hareket etmek zorunda değil sonuçta.
Boşuna gayret içine girmişim falan demişsiniz de bir de karşı taraftan dinlemek lazım.

Herşeyin raf ömrü vardır sizinki ite kaka 25 yıl sürmüş.Karsidaki yüz göz olmadan,( kocasıyla barıştı hayatı normale döndü) diye sessizce bitirmeyi seçmiş.Kafasinda vardı uygun anı bekliyordu belki.İsrar etmek yerine olgunca kararına saygılı olun Öyle herkese yana yakıla anlatıp,suçlu oymuş mağdur sizmiş gibi anlatmayı bırakın çok itici.Bitirmis hayatına devam ediyor ama siz ısrarla peşindesiniz.Bu arkadaşlıkta sıkıntılı taraf siz gibisiniz.....

Beni tanımıyorsunuz sizin sozleriniz beni etkilemiyor bu sebebten ne düşünürseniz düşünün hakkımda çokta önemli değil.Bir diğeri resimleri arkadaşıma atmadım durumumda görüp öyle yazdı herşeyin bir açıklaması var elbet ama uzun uzun yazmayacağım şunu fark ettim burda pozitif hicbirsey yok insanları incitmek için toplanmışlar sanki ben sizin gibi değilim olumlu yanlarını görmeye çalışıyorum herşeyin.siz ufleyin atın geçmişi bu sizin tercihiniz

İte kaka 25 yıl tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…