Zaten anormal olan bu ayrı şehirlerdeyiz aynı şehirde olsak yüzyüze gelir konuşur beni bizzati görüp dinlemesini denerdim ama simdi sadece telefon.Hayir kırıldın madem konuş anlat ne derdin söyle insan kaybetmek çok kolay kazanmak en zor olanı umarım anlar.birgun anlayacağını biliyorum ama araya soğukluk girdikten sonra ben bu defa eskisi gibi olabilir miyim onu bilmiyorumİyi de o düşünmüyor demek ki. Bir de direk sorun. Asıl sorunu söyle tamam konuşma ama bileyim daha irtibata girmem deyin.
Şükür ki o dediğiniz ben değilim çünkü ben onu aramamazlik vefasızlık etmedim hiç etmemde bugün burda bile post açma sebebim uzlaşma sağlamak tamamen koparma taraftarı olsaydım ilişkiyi umrumda olmazdi2004 ten beri hayatmdaki bir dostm aynı sizin gibiydi. Eşiyle dafalarca ayrılık noktasına geldi , şiddet gördü karakolluk oldu.Ben her defasında yannda oldum gecelerce konuştuk her derdini dinledim. Sonra o atandı eşiyle arayı düzeltti beni nadir arar oldu üstelik her aradğnda sitemli... artk ben nerdeyse hiç aramıyorum derdi bittiğinde giden kişi lazım değil belki arkadaşnzda benim gibi düşünüyordur.
Dostluk; arkadaşın her tavrını, her seçimini desteklemek anlamına gelmiyor.Neden eşiyle barışması için sizin onayınıza mi ihtiyacı var?pardonda böyle bir ilişki dostluk ilişkisi kesinlikle olamaz dostluk zaten iyi günde kötü günde yanyana olmak demektir.kaldi ki o arkadaşımda ilk evliliginden boşanmış bu süreçlerin dibini görmüş sonra yeniden toparlanmış tekrar evlenmiş birisi ve ben daima yanındaydım siz neyi biliyorsunuz ki peşin hep hükümleriniz? Siz arkadaslarinizla sözleşmeli mi muhabbet ediyorsunuz benle su mevzular konuşulup şunlar konusulmayacak tarzında merak ettim.insanlarin sıkıntıları neyse paylasimlarida sevdikleri ile onla alakalı olur ha aksini düşünüyorsanız hiçbir zaman gerçek manada yanınızda olacak insanlar kazanamazsiniz iyj günde herkes yanınızda çünkü
Dostluk; arkadaşın her tavrını, her seçimini desteklemek anlamına gelmiyor.
Abla sen dostluğu çok yanlış anlamışsın ya; her hareketine "he"deyip yanında durana dost denmez.
Boşanma kararını niye aldınız? Demek ki var sorunlar, mutlu olmadığınız şeyler. Biriyle ayrılmayı düşünüyorsan, bir şeylerin yolunda olmadığının farkındasındır. Bir karar almışsınız ve daha aldığınız kararınıza bile sadık değilsiniz. İki özür bir tatile tav olmuşsunuz gibi görünüyor. E kendisine saygısı olmayanın, başka insan ilişkilerine saygısı olduğunu düşünmem ben. Bugün biriyle kötü olup yarın barışan insan benim hakkımda da kim bilir neler diyordur arkamdan. Ki gelip burada, ama "ben de onun dertlerini dinledim, o da boşandı evlendi" cart curt demenizden belli.
Yüksek ihtimal boşanma olayınız, eşinizi korkutmak amaçlı blöftü(benim şahsi düşüncem), ki bu daha kötü. O zaman da saçma sapan oyunlarınıza arkadaşınızı alet etmiş oluyorsunuz.
İyi geceler.
Bizim yaptıklarımızdan ziyade karşı tarafın nasıl anladığı önemli. Çünkü farklı anlaşıldıktan sonra nasıl yapıldığının önemi yok.olmayı beklemeyecek bişey yapmadım o
Bakın bu konuda çok haklısınız özel hayat anlatıldığı zaman eşe bakış açısı değişiyor...Ama şu var biz boşanma aşamasındayken bile bu dostum benim daima barismamiz için çabaladı güzel telkinlerde bulundu barismamam için beni sürekli durtup durmadı.evliligin olumlu yanlarını söyledi ailecek bunu yaptılar.Birde söyle bir konu var özellikle söylemek istiyorum ben sorunlar yaşarken hiçbir dostumu ben şunu yaşıyorum çok kötüyüm diye aramam msj atmam onlar benim suskunlugumdan anlarlar kendileri sorarlar.Tüm yaz onu sık boğaz edip hergun derdim var demedim kendi isteği ile hep yanımda oldu çünkü benim kimsem yok aile akraba vs onunda öyle ondan dolayı biz artik aile gibi oldukboşanma aşamasına geldiğiniz eşinizin size yaptığı haksızlık tartışma kavgalar vs çok anlattıysanız sonrasında barışıp tatile gidince ben neden aylardır bu konuları dinledim diye öfkenlenmiştir. çünkü boşu boşuna adama bilendi. siz eşinizi çok seviyor ve tekrar şans veriyor olabilirsiniz ama ana baba dost sizinle aynı anda duyguları senkronize olmuyor. siz aynı gün kocanıza hem boşanacağım diyip hem de onu özleyebilirsiniz. dostunuz ise sadece benim arkadaşımı üzen kötü bir adam işte diye hisseder. adama kin gütmüştür kötü biri olduğunu hissetmiştir çünkü 25 yıllık arkadaşını boşanmak zorunda bırakacak kadar canını acıtmıştır. siz barışınca da o adamı bir daha hayatında istemiyordur. elbette sizi seviyordur ama siz artık barıştığınız için tek kişi değilsiniz. ev oturması tatil vs iki kişi geleceğiniz için o da artık o adamı hayatında istemiyordur.
yanlış anlamayın evliliğiniz daim olsun sadece evlilik sorunlarını bu işin uzmanı dışında birine anlatınca özellikle eşim kötü eşimle boşanacağız diyince insanlar sizin kocanızı sevmez siz sonrasında barışınca da affetmez. istemez. soğuk davranır. evliliğinize saygı duymaz. o yüzden lütfen özel hayatınızı arkadaşlarınıza kötü anlatmayın.
Sanırım susma zamanı anlarsa beni herşey güzel olur anlamazsa tercihi buymuş diyeceğim kabul etmek çok zor olsada çabalamam artıkYani kişinin size kusesi varmış sebep bu olmuş bence çünkü çok saçma
Haklı bende olsam bilmek isterim 25i aşkın senedir arkadaşlarım var herşeye küsen,huzursuz,çabuk sıkilan tıp benim içlerinde ama söylerler herşeyi hatta öyle detaylı öğrenmek isterim ki önce kim dedi sen ne dedin nasıl oturuyodun eee sonra tipi nasıldı suratı nasıldı bakışı nasıldı her haltı sorarım yalnız şuan yazınca hakkaten sıkıcıymışım onu fatkettim ya ayyyyMerhaba arkadaşlar aslında bunca dert sıkıntı varken buda dert mi diye düşünmüyor değilim fakat içimi yeyip bitiren sıkıntilarimi hep bu dostumla konuşarak aşardım şimdi oda kalmadı.Benim 25 senelik dostum iyi günde kötü günde hep daima maddi manevi yanımda olan bir dostum bana o kadar saçma bir sebebten küstü ki ne yaptıysam o soğuk tavrı geçmiyor.Yazin eşimle boşanma aşamasındaydim oda benim her daim yanımda oldu sonra eşimle barıştık tatile gitme kararı aldık tatildeyken ben resimler atıyorum hiçbirine bişey yazmıyor bende diyorum içimden bu kız iyi mi acaba neden bişey söylemiyor diye meğer benim tatile gittigimden haberi yokmuş ve ben neden giderken ona söylememiş helallik istememisimBen tatile giderken ona söylemem gerektiğini açıkçası düşünemedim gösteriş yapar gibi biz tatile gidiyoruz demek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.Ona açıklama yaptım defalarca kez hatta eşini aradım ona bile söyledim ona ne kadar değer verdiğini hiçbir kötü niyet yok içimde söylemeden giderkende üzülüp kurulabilme ihtimalin aklıma gelmedi diye.Ama o bana o kadar soğuk davrandı ki sonrasında beni affetmedi.Biz öyle dostlariz ki aynı gün doğum yaptık kızlarımızın süt anneleri bile olduk düğünlerimizde cenazelerimizde hep yanyana olduk en zor zamanlarda en mutlu anlarda.simdi böyle bir sebebten ve defalarca suçsuz olduğumu bildiğim halde gurur yapmadan özür bile dilediğim halde bana sırt çevirdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum ama içim içimi yiyor günlerdir kendimde değilim inanın bana bir yol gösterir iseniz çok çok mutlu olurum
Saçmalamış. Hadi küstün niye uzatıyorsun uzatılacak mesele değil eğer geçrek dostsanız. Ya da altında başka bir şey var. Siz de daha fazla üstelemeyin bence. Konuşmuyorsa konuşmuyor havaya girmesin iyice.Merhaba arkadaşlar aslında bunca dert sıkıntı varken buda dert mi diye düşünmüyor değilim fakat içimi yeyip bitiren sıkıntilarimi hep bu dostumla konuşarak aşardım şimdi oda kalmadı.Benim 25 senelik dostum iyi günde kötü günde hep daima maddi manevi yanımda olan bir dostum bana o kadar saçma bir sebebten küstü ki ne yaptıysam o soğuk tavrı geçmiyor.Yazin eşimle boşanma aşamasındaydim oda benim her daim yanımda oldu sonra eşimle barıştık tatile gitme kararı aldık tatildeyken ben resimler atıyorum hiçbirine bişey yazmıyor bende diyorum içimden bu kız iyi mi acaba neden bişey söylemiyor diye meğer benim tatile gittigimden haberi yokmuş ve ben neden giderken ona söylememiş helallik istememisimBen tatile giderken ona söylemem gerektiğini açıkçası düşünemedim gösteriş yapar gibi biz tatile gidiyoruz demek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.Ona açıklama yaptım defalarca kez hatta eşini aradım ona bile söyledim ona ne kadar değer verdiğini hiçbir kötü niyet yok içimde söylemeden giderkende üzülüp kurulabilme ihtimalin aklıma gelmedi diye.Ama o bana o kadar soğuk davrandı ki sonrasında beni affetmedi.Biz öyle dostlariz ki aynı gün doğum yaptık kızlarımızın süt anneleri bile olduk düğünlerimizde cenazelerimizde hep yanyana olduk en zor zamanlarda en mutlu anlarda.simdi böyle bir sebebten ve defalarca suçsuz olduğumu bildiğim halde gurur yapmadan özür bile dilediğim halde bana sırt çevirdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum ama içim içimi yiyor günlerdir kendimde değilim inanın bana bir yol gösterir iseniz çok çok mutlu olurum
Tabi ya 7/24 dert anlattim ben yaptım sadece bunu ona tek taraflı bir ilişki ile benim dertlerimle 25 sene geçmiş haklısınızGariplik tuhaflık sizde.
Boşanma düşüncesi evresinde kim bilir kadının ne enerjisi sömürdünüz, başının etini yediniz.
7/24 her an haber verip, konuşup, birlikte oldunuz arkadaşınızla…
Ama ne hikmetse eşinizle barışınca aramız düzeldi tatile gidiyoruz demeyi unuttunuz.
Bence arkadaşınız çok iyi yapıyor.
Az bile yapıyor.
Bazı insanlar herşeyi basite alıyorlar kolay zannedip benim çocukluktan beri yanımda her anlamda elbette sebeb ne diye sorar sorgularim birde dertleşmek ne zamandır enerji emmek iyi günde yanında kötü günde olmadı olarak lanse edilmiş ben anlamıyorum.Haklı bende olsam bilmek isterim 25i aşkın senedir arkadaşlarım var herşeye küsen,huzursuz,çabuk sıkilan tıp benim içlerinde ama söylerler herşeyi hatta öyle detaylı öğrenmek isterim ki önce kim dedi sen ne dedin nasıl oturuyodun eee sonra tipi nasıldı suratı nasıldı bakışı nasıldı her haltı sorarım yalnız şuan yazınca hakkaten sıkıcıymışım onu fatkettim ya ayyyy
Yalnız mutluyken aklına gelmem kısmı çok acayip ben barıştım ilk ona söyledim herşeyimi yine ilk onla paylaştım mutluluguma onu ortak ettim.kendi sürekli ailevi sorunlar yaşar birgün bana neden anlatıyorsun demem sabırla dinlerim tek taraflı mi yürüyor herşey sizin söylediğiniz türden ilişki içinde olsak bunca sene imkansızdi ilerlemesi ki biz hergun görüşen insanlarız öyle arada konuşalım değilAynı şekilde 25 senelik dostum bütün çerini çöpünü bana döker, enerjimi emer. Mutluyken aklına gelmem. Bu beni çok yoruyor. Mesafeli davranıyorum. Arkadasinizda da böyle olmustur.
Ha öte yandan küsene de neden küstün demem. Küssün ne yapalım.Uğraşamiyorum öyle şeylerle artık açıkçası. Yaş olmuş kaç..
O kadar üzgünüm ki insanlar birine şifa olmalı zehir değil senelerdir yanyanayiz senelerdir birlikte büyüdük birlikte kaldik birlikte evlendik birlikte çocuk sahibi olduk en güzel en özel en acı şeyleri daima yanyana yaşadık ve sonra saçma sapan bir nedenle soğukluk girdi araya.Herseyi geçtim aslında insanız kusursuz olmayı bekleyen kim varsa yalnız kalmış bu hayatta ben cisme bakmıyorum ona duyduğum hisler herşeyin üstünde hataların canı cehenneme.bkide icimde onu koyduğum yerle onun beni koyduğu yer başkadır.ve ben bb gerçekle seneler sonra yuzlesiyorum.zaman herşeye ilaç mı yoksa değil mi görelim şunu çok iyi biliyorum kusursuz değildi ama ben ona hep öyleymiş gibi baktımSaçmalamış. Hadi küstün niye uzatıyorsun uzatılacak mesele değil eğer geçrek dostsanız. Ya da altında başka bir şey var. Siz de daha fazla üstelemeyin bence. Konuşmuyorsa konuşmuyor havaya girmesin iyice.
Ya pat diye benim resimlerimi görmedi ki ben barıştım eşimle ayrıca bu süreçte öyle pat diye olmadı eşimle mahkemeden döndük biz barıştık ilk ona söyledim on beş gün sonra tatile gittim zaten buarada hep eskisi gibi konuştuk görüştük zerrece bişey yoktu.Hatta buarada onun sıkıntıları vardı onları konusuyorduk.eskidende ben bu dostuma ben tatile gidiyorum demezdim demem gerektiğini bile bilmiyordum bunu yaparken de kasıt yoktu içimde.Söylemeden edemeyeceğim sebebsiz değil sebepsiz
Konunuza gelince arkadaşınıza sıkıntıları anlatıp anlatıp hiç bişey yokmuş gibi tatilden fotoğraflar atmanız samimi gelmemiştir iki gün sonra yine eskiye dönüp dert yanıcanızı düşünmüş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?