25 küsür senelik dostum sebebsiz küstü

Kesinlikle ben zaten bunu hep ona söylerim birbirimize kırılabilir uzulebiliriz insanız ama nedenini söyleyelim konuşalım içimizde kalmasın kırgınlıklar diye.Bilmiyorum inanın ama çok defa çabaladım benim için çok değerli çünkü

Hayatınız inanılmaz güzeldir eminim sizin çevreniz ile iletişiminiz muhabbetiniz felan ondan bu özgüven

Yapıcı eleştiri yaparsanız başımın üstünde siz direk kafa ütüleme olarak eleştiri yapıyorsunuz uslubunuz bir defa iğrenc kocaman kocaman insanlara neler soylüyoruz

Yapıcı eleştiri yaparsanız başımın üstünde siz direk kafa ütüleme olarak eleştiri yapıyorsunuz uslubunuz bir defa iğrenc kocaman kocaman insanlara neler soylüyoruz
Kimin üslubu iğrenç?
İğrenç ne yazmışım siz iyi misiniz?
Arkadaşınızı rahat bırakın bıkmış olabilir dedim.
Kocaman bir insansanız gelen yorumları olgunlukla karşılayın hayret birşey kime ne hıncınız varsa ondan çıkarın.
Beni alıntılamayın size bol şans.

Illhaki karşılıklı oturup dertleştiniz,siz de onun derdine ortak oldunuz..ama hayatta herşey biryerden sonra kopuyor,insani yoruyor kabak tadı vermeye başlıyor ..eminim eşleriniz de yoruldu bu durumlardan.mesafeli,az beklentili ilişkilerin daha sağlıklı olduğunu insan yaşı ilerledikçe daha iyi anlıyor ..madem eşinizle barıştınız, yuvanıza ailenize odaklanin ,paylaşım falan da yapmayın ,ne gerek var tatilde oldugunuzu insanların görmesine..

Belki de başka şeyler de vardır. Sözlerinizden incinmiştir. Bazen bir noktaya kadar her türlü yanında olduğun kişi o kadar umursamızca davranıyor ki insana susup gitmekten başka çare . Anlattığınızda cidden bir şey yok. Ama biz sonuçta tüm herşeye hakim değiliz. Bir düşünün konuşmak isteyin bakalım ne olacak? Kim bilir belki başka şeylere kırılmıştır. Bu da onun için son damla olmuştur. Sizce önemsiz ona göre önemlidir. Bilemeyiz.

Boşanma aşamasında destek olduğum, şikayetlerini ve derdini dinlediğim arkadaşım, 'biz barıştık' diye dönse ben de aramıza mesafe koyardım.

Çünkü öyle bir ortamda ne sövülmüştür adamın arkasından, neler neler konuşulmuştur.
Şimdi siz barıştınız; eşiniz, 'şu arkadaşı, eşimi boşanma konusunda destekliyordu' diyecek, garip bir ortam oluşacak.

Kaldı ki, eşiniz şiddete meyilli bir insan olsaydı ne olacaktı şu durumda? Artık günümüzde, birini boşanma aşamasında desteklemek cesaret isteyen bir mevzu.
Kararsızsanız da o boşanma davasını hiç açmayacaksınız, açtıysanız da dert anlatıp, yanınızda olmalarını isteyerek, insanları olayın içine çekmeyin.

Üzüldüğüm kısım su inanın biz çok zor şeyler birlikte atlattık bana yalnız kalmak istediğini bile söylese suandan daha az üzülürdüm inanın.havada kalan sorular beni yaralıyor konuşmak varken neden diye ve yukarda arkadaşlar kafasını utuledin derdinden bikmistir diyorlar onun sorunları benden inanın çok daha fazlaykende ben hiç sıkılmadan bıkmadan yanında oldum ve olurum da benim vefa dostluk anlayışım hemen silmeye eğilimli değil.belkide sebeb budur bilmiyorm

Yani sordunuz mu bilmiyorum ama biz sizi ya da karşıdakini bilmiyoruz. İkiniz için de ne desek yarım kalır. En güzeli duygularınızı dile getirmeniz görüşmüyorsa da mesaj atabilirsiniz. Ama karşı taraf içinde bitirdiyse de pek yapacak bir şey yok. Hayat otobüs bizler yolcuyuz. Herkes bir durakta inip kendi yoluna gider. Artık benim bakış açım bu. Kimseye fazla anlam yüklemiyorum. Alma verme dengeme dikkat ediyorum. Yoksa ister istemez sorunlar çıkıyor. Eğer karşı tarafa çok verici olduysanız bu da problem çıkarıyor.

çok zor bir durum. 25 yıllık evlilik bile kalmadı günümüzde neredeyse. inşallah aranızdaki durumu güzellikle halledersiniz.
Çok teşekkür ederim bu güzel uslubunuz için insanlar sanki çıldırmış gibi kalp kırma çabasında tek başına çabayla 25 sene kimse kimseye vermez bu özveri ve vefa ile oluşur ve çok çok zordur.bakin bu olayda bile beni tanıyanlar hep uğraşma diye telkinde bulundular oysa ben bunca sene kolay kazanilmadi ne olursa olsun ben onun kalbini biliyorum diye kırk kişinin fikrini aldım yanlisim varsada göreyim diye.onun benden çok sıkıntılı zamanları oldu ben onu hep dinlerim bundanda gocunmam.umarim kalbi yumuşar onu o kadar çok seviyorum ki eminim oda beni rabbim bizi aynı gün evlat sahibi yaptı bu tevafuk tesadüf olamaz süt kardeş oldular.

Ne güzel yaklaşımınız var evet kimse kimsenin hangi yollardan geçtiğini bilmiyor ne fedakaliklar ne çabalar ne mutluluklar...25 sene kolay kazanilmadi kolayda kaybedilmesin benim çabam tüm kalbimle inanıyorum birgün beni anlayacak çünkü o benim gerçekten dua kardeşim ben onu sadece madden sevmiyorum manevi olarakta daima duama kattigim iyi olmasını istediğim birisi biz ayrı şehirlerdeyiz ama kalbim hep onunla atar

Neden eşiyle barışması için sizin onayınıza mi ihtiyacı var?pardonda böyle bir ilişki dostluk ilişkisi kesinlikle olamaz dostluk zaten iyi günde kötü günde yanyana olmak demektir.kaldi ki o arkadaşımda ilk evliliginden boşanmış bu süreçlerin dibini görmüş sonra yeniden toparlanmış tekrar evlenmiş birisi ve ben daima yanındaydım siz neyi biliyorsunuz ki peşin hep hükümleriniz? Siz arkadaslarinizla sözleşmeli mi muhabbet ediyorsunuz benle su mevzular konuşulup şunlar konusulmayacak tarzında merak ettim.insanlarin sıkıntıları neyse paylasimlarida sevdikleri ile onla alakalı olur ha aksini düşünüyorsanız hiçbir zaman gerçek manada yanınızda olacak insanlar kazanamazsiniz iyj günde herkes yanınızda çünkü

Yani gerçekten çok üzüldüm. kendimi gördüm sizde. bende öyleyim o kadar iyi anlıyorum ki. konuşmak lazım arkadaşınızla, ben üzülüyorum seni çok seviyorum demek önemli. konuşmadan etmeden araya mesafe koymayın bence. uğraşma demiş ya tanıdıklarınız ona istinaden diyorum.

Biz galiba biraz hassas insanlarız psikolojide bile merhamet yorgunluğu diye bir rahatsızlık var fazla empati kurma çabasından bunalıma giren insanlar...burada okuduklarımin gazıyla arkadaşıma yazdım duygularımı yeniden aramızda kilometreler var belki aynı şehirde olsak çoktan halletmistik

hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…