Bunu o kadar çok yaşadım kiDerdini bana anlatıyor sefahatini başka yerden görüyorum diye
Şaka mısınız siz ya ne alakası var barismami en çok o destekledi barıştım ilk ona söyledim 25 senedir tek benim derdim olmadı oda yaşadı bir sürü bu tarz şeyler bende hep yanındaydım iyiki dostum değilsiniz Allah siz gibilerden korusunBuna benzer sebepten ben başka bir arkadaşıma mesafe koydum ve hala görüşmüyorum.
Şiddet gördü ayrılmak istedi eşi hakkında hakaretler uçuşuyordu "Şöyle adam değil böyle erkek değil.Bana eziyet etti sevmiyorum nefret ediyorum!" lar...
Kapımı açtım dilediğin kadar kal her zaman yanındayım dedim.Maddi manevi destek oldum tanıdığım bildiğim bir avukatla görüştüm boşanma dilekçesi herşey hazırdı sonra bir anda eşiyle barıştığını söyledi hanımefendi.
Ve ben bunu telefonda öğrendim evet.Mesafe koydum.
En son hamileydi aramadım sormadım diye trip attı. :)
O son telefon konuşmamız oldu.
Arkadaşınız da sizin bu dönemlerinde yanınızda oldu muhtemelen siz istemeden ona mesafe koymaya başlamışsınızdır eşinizle barışınca o da bunu hissetmiştir.
Boşanmayacaksanız kimseye dert olmayın arkadaşlar anlatmayın,kendinize destek aramayın çözebiliyorsunuz madem gidin eşinizle zaman geçirin,konuşun anlaşın.
Neden insanlarin zamanını,enerjisini, vaktini çalıyorsunuz?
Bence arkadaşınızı artık rahat bırakın.
Tabi ya çok kafa utuledim kimse kimsenin zorla yanında olmaz dostluk ne öğrenin öyle konuşun şaka gibisiniz tek derdi sorunu olan ben değilim kendide defaatle yaşadı aynı durumları hepsinde bende yanındaydım bilip bilmeden konuşmayınBoşanma dönemi çok kafa utulediyseniz haklı olarak ufak bir açıklama beklemiş olabilir . Derdini bana anlatıyor sefahatini başka yerden görüyorum diye . Ama uzun zamana yönelik hukukunuz varmış bir çiçek bir tatlı alıp evine gidebilir usulen özür dileyebilirsiniz. Yine de surat yapıp reddederse belki eşinizle barismaniza sevinmemistir kim bilir ?
Bende bunu çok yaşıyorum inanın kendi derdime bakmam onun derdine odaklanirim daima kaybederim bu sebebten deBunu o kadar çok yaşadım ki
Bazen kendimi çöp kutusu gibi hissediyordum
Sonra arkadaş dost detoksu yaptım beni hep yoran aşağı çeken kişilerden uzaklaştım
Meğer onlar dostum arkadaşım değilmiş sadece dertlerini anlatıp rahatlıyorlarmış ve beni yoruyorlarmış
Yazıyı tam okumadım ama kocamla tatile gittik durumlarıma yazmadı vs cümlenizden sonra hikayemi paylaşayım dedim
Arkadaşınız da bu şekilde yapmış olabilir
Hayır kesinlikle tam tersi barismamiz için o kadar cabaladilar ki eşi ile barışmama en çok o sevindiNeden bu kadar kırıldı ki acaba?tekrar eşinizle barişmaniza mı küstü? Belki şahitlik yaptı, yanınız da oldu barışmaniza ihtimal vermedi..madem barışacaktın bizi neden karıştırdin olayı mı
Hayatta alma verme dengesi denen bişey var bu denge bozulunca ilişkiler de bozuluyorBende bunu çok yaşıyorum inanın kendi derdime bakmam onun derdine odaklanirim daima kaybederim bu sebebten de
Ayy çok pardon ... Dostluk nedir sizden öğreniyorum af buyrunTabi ya çok kafa utuledim kimse kimsenin zorla yanında olmaz dostluk ne öğrenin öyle konuşun şaka gibisiniz tek derdi sorunu olan ben değilim kendide defaatle yaşadı aynı durumları hepsinde bende yanındaydım bilip bilmeden konuşmayın
Sizde dostluğun ne demek olduğunu bilmiyormussunuz konu sahibi hakkımızda böyle düşünüyorBunu o kadar çok yaşadım ki
Bazen kendimi çöp kutusu gibi hissediyordum
Sonra arkadaş dost detoksu yaptım beni hep yoran aşağı çeken kişilerden uzaklaştım
Meğer onlar dostum arkadaşım değilmiş sadece dertlerini anlatıp rahatlıyorlarmış ve beni yoruyorlarmış
Yazıyı tam okumadım ama kocamla tatile gittik durumlarıma yazmadı vs cümlenizden sonra hikayemi paylaşayım dedim
Arkadaşınız da bu şekilde yapmış olabilir
İşinize gelmeyen yorumlar yapılınca hemen konuya yeni eklemeler yapılır bilmeden etmeden konuşmayınlar falan.Tabi ya çok kafa utuledim kimse kimsenin zorla yanında olmaz dostluk ne öğrenin öyle konuşun şaka gibisiniz tek derdi sorunu olan ben değilim kendide defaatle yaşadı aynı durumları hepsinde bende yanındaydım bilip bilmeden konuşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?