hadi bakalımm inşallah hepimiz hedefimize ulaşırızz:)
Insallah hedefine ulaşırsın canim. Emziriyor musun. Bebegin simdi ne kadarlik.
bende emziriyorum ve 11 aylik oglum var
Emzirirken metabolizma normalden hizli calisir. Bol su içilmesi tavsiye edilir, aslinda sutu en cok arttiran madde sudur. Bir diyetisyenden veya aile hekiminizden tavsiyeler almanizi oneririm, bence kolaylikla verirsiniz.
Allah bagislasin yavrunuzu, basarilar diliyorum
Rica ederim canim. Ben 88,5 kilodan 77,5'a indim ayca kaya'nin sayarak yeme kitabiyla. Ben henuz hamile kalmadim, evlenince kilo aldim, hic dikkat etmedim. Simdi ramazanda saglikli beslenme gunlugumde yaziyorum, ziyarete beklerim canimTavsiyelerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. 3 litre su içmeye özen gösteriyorum diyet konusundada çok sıkı yapmıyorum emzirdiğim için, ama yinele sütüm azaldı sanki bende diyetisyene gitmeye karar verdim kilo veriyim derken sütüm kesilecek. Sen kaç kilosun canım
Oo masallah harika!15 dk twister yaptım akşama doğru 45 dk koşucam sporsuz olmaz
Rica ederim canim. Ben 88,5 kilodan 77,5'a indim ayca kaya'nin sayarak yeme kitabiyla. Ben henuz hamile kalmadim, evlenince kilo aldim, hic dikkat etmedim. Simdi ramazanda saglikli beslenme gunlugumde yaziyorum, ziyarete beklerim canim
Oo masallah harika!
Evet canım emziriyorum oğlum 3,5 aylık çok katı diyet yapamıyorum sütün kalitesi azalsın istemiyorum uzun vadede vericem kilolarımı sen büyütmüşsün maşallah yavrunu Allah bağışlasın. Kaç kilodasın şimdi
tatlı krizim tuttu gözümün önünde pastalar baklavalar uçuşuyor imdâaaaat
Nasil atlattin bakalim.
Oglum.hemen hemen 3 aylik ken diyete başladım. Adi diyet ama ben hep bozdum. Tekrar basladim derken 92.5 ten 82.9 a düştüm.
Ama 2 gundur ciddi sekilde devam ediyorum.
suyumu 3-4 lt arasi icerim hergun ve cok sukur sütüm hic azalmadi.canim
sabah
2 k. ekmek
5 zeytin
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
ara
3 yulaflı bisküvi
öğle
1 küçük tabak tavuklu makarna yağsız
ara
1 avuç leblebi
akşam
1 tabak sebze yemeği
salata
3 litre su
Senin menu de gayet hos canim. Insallah en yakin zamanda hedefi ne ulasacaksin.
idolümsün canım ya hedeflediğin kiloyada sağlıklı bir şekilde ulaşırsın inşallah. tatlı krizimi de aynanın karşına geçip şöyle bir kendimi süzdüm iştah falan kalmadı
bugün dayanamadım tartıldım 81.6 oldum
79 olmaya az kaldı hedefim bayramda 79 olmak inşallah olur