Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken haftalarda baş aşağı sorunu yaşayanlar oldumu bebegin hareketlerini çok az hissediyorum kafası altta minik minik atıyor sadece bu süreci yaşayan oldumu
Benim bebeğim de hamileliğin hemen hemen en başından sonuna kadar baş aşağı durdu ,doktor normal ,sorun yok demişti .alt tarafa çok baskı yapiyordu kafası , sanki birden cikiverecek gibi hissediyordum 37+1 de normal doğdu. 25. Haftada hareketleri az hissetmeniz normal , zamanla çoğalıp ,güçlenecek .
Benim bebeğim de hamileliğin hemen hemen en başından sonuna kadar baş aşağı durdu ,doktor normal ,sorun yok demişti .alt tarafa çok baskı yapiyordu kafası , sanki birden cikiverecek gibi hissediyordum 37+1 de normal doğdu. 25. Haftada hareketleri az hissetmeniz normal , zamanla çoğalıp ,güçlenecek .