25.Haftada Enfeksiyon veya Mantar Sorunu Yaşayanlar

rihen97

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
170
52
13
27
Merhaba, 25.haftadayım. Bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu veya vajinal mantar sorunu yaşayan var mı? Nasıl belirtilerle doktora başvurdunuz süreciniz nasıl geçti nasıl neticelendi?

Merhaba, 25.haftadayım. Bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu veya vajinal mantar sorunu yaşayan var mı? Nasıl belirtilerle doktora başvurdunuz süreciniz nasıl geçti nasıl neticelendi?
Merhaba sorunun cevabını bulabildiniz mi veya doktora gittiniz mi acaba

Merhaba sorunun cevabını bulabildiniz mi veya doktora gittiniz mi acaba

Benim çok hafif kokulu akıntım oluyordu kuruyunca beyaz bozuk peynir gibi bir kıvamda leke bırakıyordu. Mantarın belirtilerine uyuyordu. Birkaç gün önce kan ve idrar verdim. Hafif bir enfeksiyon çıktı kanda fakat idrarda “bakteri üremedi” olarak sonuç aldım. Doktorum pek bir şey demedi. Bol su içmemi söyledi

Ama mantar idrar tahlilinde çıkmaz ki bunun için idrar kültürü değil vajinal kültür almaları gerekirdi . hala devam ediyor mu şikayetleriniz krem falan verdiler mi

Ama mantar idrar tahlilinde çıkmaz ki bunun için idrar kültürü değil vajinal kültür almaları gerekirdi . hala devam ediyor mu şikayetleriniz krem falan verdiler mi

Vermediler ben de eksik bakıldığını düşünüyordum aslında ikinci kere başka bir şey isteyip istemediğini sordum ama istemeyince bisey diyemedim. Biraz azaldı akıntım normale döndü 10 Mayısta randevum var tekrar soracağım.

Bende de sarımsı bi akıntı var ve geceleri kaşıntı oluyor idrar yolu enfeksiyonum yok ben de vajinal bişeylerden şüpheleniyorum. Sizin kanda wbc ve neu değerleriniz nasıl çıktı acaba

Bende de sarımsı bi akıntı var ve geceleri kaşıntı oluyor idrar yolu enfeksiyonum yok ben de vajinal bişeylerden şüpheleniyorum. Sizin kanda wbc ve neu değerleriniz nasıl çıktı acaba

Wbc 4.5-11 olması gerekirken 15.84 çıktı. Neu 40-70 arası çıkması gerekirken 73 çıktı. Sizin de mi yüksek?

Wbc 4.5-11 olması gerekirken 15.84 çıktı. Neu 40-70 arası çıkması gerekirken 73 çıktı. Sizin de mi yüksek?
Benimki de sizinkiyle nerdeyse aynı neu 74 wbc 16.45 . mesela kandaki enfeksiyon yani crp 3 çıkmış. Kanımda enfeksiyon normal seviyelerde. Wbc ve neu lokal bir enfeksiyon durumunda da yükselebiliyormuş yani mantar yükseltiyormuş. Bence ikimizde de aynı problem var şu an . sizin idrarda lökosit ve bakteri sayısı kaçtı peki

Benim crp bile bakmadılar sadece wbc neu yüksek lenfosit düşük olduğu için doktor hafif enfeksiyon olabilir dedi. Öyle bir sayım da göremedim idrarda, sadece “bakteri üremedi” olarak sonuç yazılmış.

Anladım size direkt idrar kültürü bakılmış o zaman dediğim gibi vajinal enfeksiyonla idrar yolu enfeksiyonu farklı şeyler. Ben de vajinal kültür isteyeceğim

Anladım size direkt idrar kültürü bakılmış o zaman dediğim gibi vajinal enfeksiyonla idrar yolu enfeksiyonu farklı şeyler. Ben de vajinal kültür isteyeceğim

Ben de 10 mayıstaki randevuda özellikle tekrar belirteyim. Erken sonuç alırsanız dönerseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim

Ben de 10 mayıstaki randevuda özellikle tekrar belirteyim. Erken sonuç alırsanız dönerseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim
Tamamdır siz de erken giderseniz bana yazarsanız çok sevinirim , rica ederim ben de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…