- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
Sizde çok aşağıda mı hissediyorsunuz, nezaman cikcak yukarı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy canım aynen bugün öyle hissettim yazmadım öyle çıkacak zannettim bugün nasıl aşağıda vuruyor kendimi sıkıyorum çıkmasin diyeBenim de çok aşagida karnim ve hareketlerini de çok asagilarda hissediyorum sanki ayagi her an şeyimden çikacak gibi:)
Ayyy canım benimde baş aşağıda bisikinti ti olmuyor demi erken doğum falan dedi mı sana benim de gittiğimde baş aşağıda dediAynı durumdayım ayrıca benim kontrollerimde baş geliş diyolar yani başı aşağıda ama neresiyle vuruyo hiç anlamıyorum
Burda da bebek resminde baş aşağıda ama normalde kafa yukarda oluyormuş bu haftalarda bizimki aşağıda sanırım belim ağrıyor dedim kafa aşağıda oyuzden dedi bana sıkıntı yok dedi ama endişelendim erken doğum falan der mı diyeAynı durumdayım ayrıca benim kontrollerimde baş geliş diyolar yani başı aşağıda ama neresiyle vuruyo hiç anlamıyorum
Erken doğum riskimiz yok canım sanırım doktorum hiç öyle bişey den bahsetmedi ama perşembe günü kontrolumuz var soyliycem doktoruma hareketlerini aşağıda hissettigimiAyyy canım benimde baş aşağıda bisikinti ti olmuyor demi erken doğum falan dedi mı sana benim de gittiğimde baş aşağıda dedi
Yok canım endiselenme bu haftalarda baş aşağı olması gerekiyo sanırım kanala falan girmediği sürece skinti olmaz annem o daha Doğana kadar kaç pozisyona girer basasagi olur sonra döner belli olmaz dediBurda da bebek resminde baş aşağıda ama normalde kafa yukarda oluyormuş bu haftalarda bizimki aşağıda sanırım belim ağrıyor dedim kafa aşağıda oyuzden dedi bana sıkıntı yok dedi ama endişelendim erken doğum falan der mı diye
Benim daha çok var canim martta gitcem konuşursan bana da yazarmisinErken doğum riskimiz yok canım sanırım doktorum hiç öyle bişey den bahsetmedi ama perşembe günü kontrolumuz var soyliycem doktoruma hareketlerini aşağıda hissettigimi
Hayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayı nasip eder inşErken doğum riskimiz yok canım sanırım doktorum hiç öyle bişey den bahsetmedi ama perşembe günü kontrolumuz var soyliycem doktoruma hareketlerini aşağıda hissettigimi
Bende çok aşağıda dedim büyüdükçe çıkar dediben bugun 27. haftama girdim, hala çok aşağıda hissediyorum hareketlerini..normal dedi doktorum.
Amin canım inşallahHayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayı nasip eder inş
Yarın gidicem inşallah canım tabiki haber veririm sanadaBenim daha çok var canim martta gitcem konuşursan bana da yazarmisin