• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 günlük bebekte gece beslenmesi

niloya27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
83
20
3
25
25 günlük bir bebeğim var normalde 20. Gune kadar gece 12-1 gibi uyuyup mutlaka iki üç kere aciktigi icin kalkardi simdi ise gece 12 ya da 1 de uyuyup saat 5 ya da 6 ya kadar uyanmiyor ama gunduzleri yine 2 saatte bir uyaniyor. Gece aciktigini hissetmiyor mu yine de hala uyandirip emzirmeli miyim onu mu beklemeliyim? Iki haftadan sonra bebekler aciktigini hisseder ve uyanirlar demisti bir doktor acikmazsa uyanmaz demişti. Gündüzleri de emdikten sonra uyuyan bir bebek çok uyanık kalıp da yorgunluktan gece uyuyan bir bebek değil. Normal yenidoğan bebekler gibi emdikten sonra uyur. Bu konuda bilginiz var mi bes gun sonra kontrole gittigimde doktora da soracagim.

Uyanmasa bile uykusunda emzirin daha 5 saat aç kalmak için küçük bence

Gelişimi ve kilo alımı normalse uyuyabilir. Benim bebeğim prematüreydi 40 günden sonra dediğiniz gibi uyumaya başladı ama ben max 4 saatte rüya öğünü yapardım. Bu şekilde uykusunu bölmeden rüya öğünü yapmayı deneyin bir süre.

Gelişimi ve kilo alımı normalse uyuyabilir. Benim bebeğim prematüreydi 40 günden sonra dediğiniz gibi uyumaya başladı ama ben max 4 saatte rüya öğünü yapardım. Bu şekilde uykusunu bölmeden rüya öğünü yapmayı deneyin bir süre.
3460 doğdu 18 gunlukken kilosu 4200 olmustu saglik ocagi iyi demisti kilosuna. Kendisi kalkmiyor yine ben uykusunu bolmeden en son saat beste beslemeye calisiyorum ama 18 gunlukken gece 2 kere en az uyanirdi bu 3-4 gundur hic uyanmak istemiyor geceleri gunduzde doymak bilmiyor gibi surekli araniyor hatta gece tık yok

3460 doğdu 18 gunlukken kilosu 4200 olmustu saglik ocagi iyi demisti kilosuna. Kendisi kalkmiyor yine ben uykusunu bolmeden en son saat beste beslemeye calisiyorum ama 18 gunlukken gece 2 kere en az uyanirdi bu 3-4 gundur hic uyanmak istemiyor geceleri gunduzde doymak bilmiyor gibi surekli araniyor hatta gece tık yok
Maşallah 🧿 ben 4. ay kontrolünde sordum doktorumuza 2 kere beslensin gece dedi tabi bu benim prematüre bebeğim için geçerli.

Maşallah 🧿 ben 4. ay kontrolünde sordum doktorumuza 2 kere beslensin gece dedi tabi bu benim prematüre bebeğim için geçerli.
en azindan gece 2-3 gibi de uyandirsam iyi olur daha cok küçük muhtemelen tekrar degisir uyku duzeni bende acaba karni tok oluyorsa gece gunduz ayrimi olusmusken ellemesem mi diye dusunuyodum da gece beslenmeden uyuyan bebek yok herhalde iste en son dayanamayip beste besliyodum 3 gundur

en azindan gece 2-3 gibi de uyandirsam iyi olur daha cok küçük muhtemelen tekrar degisir uyku duzeni bende acaba karni tok oluyorsa gece gunduz ayrimi olusmusken ellemesem mi diye dusunuyodum da gece beslenmeden uyuyan bebek yok herhalde iste en son dayanamayip beste besliyodum 3 gundur
Benim şu anda şöyle bir düzenim var gece uykusuna geçmeden 9 gibi ben yatmadan 12-1 gibi bir de sabaha karşı 5-6 arası bi besleme yapıyorum doktor yeterli gördü

Back