25 gün geciken adet ve hamilelik yok

HiMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
656
1.122
Merhabalar hayatımda hiç regl gecikmesi yaşamadım gebelik planliyoruz 10 ay oldu. her ay düzenli regl gördüm bu ay 25 gün gecikti. Kan testim negatif dün doktora gittim ultrason ile baktı gebelik yok sorunda yok olabilir dedi söktürücü verdi adetimin 3. Günü hormon testi yapilacak başına böyle bir şey gelen oldu mu regl 1 ay atlar mi bazen ?

Stres yaptıysan ya da homonlarda değişmeler olduysa ya da döngünüz içerisinde herhangi bir ilaç kullandıysanız olabilir. Doktorun söyledikleri ve tavsiye ettiği tedavi sizi tatmin etmediyse doktorunuzu değiştirin aklınızda soru işareti kalmaz

Aynı durumdayız ben de Perşembe gidecegim doktora daha önce gittim sorun yoktu ilaç kulland ama hala gelmedi. İnşallah geç döllenmedir

Aynı durumdayız ben de Perşembe gidecegim doktora daha önce gittim sorun yoktu ilaç kulland ama hala gelmedi. İnşallah geç döllenmedir
Devlet hastaneleri öğlenden sonra da kan tahlili yapıyor değil mi bende yarın kan vermeye gidicem randevum 15.40

Merhabalar hayatımda hiç regl gecikmesi yaşamadım gebelik planliyoruz 10 ay oldu. her ay düzenli regl gördüm bu ay 25 gün gecikti. Kan testim negatif dün doktora gittim ultrason ile baktı gebelik yok sorunda yok olabilir dedi söktürücü verdi adetimin 3. Günü hormon testi yapilacak başına böyle bir şey gelen oldu mu regl 1 ay atlar mi bazen ?
Evet, 1 ay atlayabilir bazen. Benim de başıma iki defa geldi, her defasında yoğun bir sınav stresi yaşamıştım. Sebebini buna bağlıyorum.

Devlet hastaneleri öğlenden sonra da kan tahlili yapıyor değil mi bende yarın kan vermeye gidicem randevum 15.40
Yapılıyor diye biliyorum. Benim geldi bugün adetim 😓

Benim de bu ay aynı durum var ne oldu olabildiniz mi

Benim de adetim 25 gün gecikti ve korunmasız ilişki yaşıyorum dün test yaptım negatif çıktı

X