• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 Eylül'e kadar bir acaba daha:))

sunshne1984

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
49
0
6
İstanbul
Tekrardan mrb kızlar;
Şimdiii :))12 Ağustos dan itibaren korunmuyorum 29 Ağustos'da tam adet günümde adet gördüm ama ilk defa 3. Günü kesildi diğer günler hem 7 gün olurdum hemde adet günlerim çok düzenli gider.
Bazı belirtiler olduğu için 2 ağustos Pazartesi idrar testi yaptım negatif çıktı salı günü kan testi yaptım sağlık ocağında 0.5 çıktı sonra tekrar idrar testi yaptım sanırım bozuk 2. Çizgi silik ve yatay çıktı. Daha sonra işlem :)) 9 Ağustos kendi doktoruma gidip ultrasona girdim bişey görünmüyor ama rahimde kalınlaşma var dendi alttan bakmayalım kan tahlili yapalım dedi bu seferde 0.100 çıktı bi öncekinden daha yüksek oluyor sanırım ama yinede gebelik yok dendi diğer adet gününü bekle dedi yaniii 25 eylülü . İlk kez bu şekilde adet gördüm dedim dediki eğer 25 eylüldeki adetinde öyle olursa hormon testi yapılır dedi. Sizce gebe olmuş olabilir miyim bu durumda. Sağlık ocağındaki sonuca bakılıp aile Dr bi sonraki adetini bekle hatta ilaç da içme demişti. Şuam belirti olarak sadece geçen aydan bu yana göğüslerde şişlik ve arasıra kasıklarımda hafif ağrı ve sol tarafımda batmalar.. Sizce gebe olma ihtimali hiç yok mu?

Back