25 ekimde ameliyat oluyorum :(( (Dr.Veli Aslan)

yase43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
272
1
Kızlar randevumu aldım.25 ekim pztesi oluyorum.ama korku bastı beni.8 günden sonra işe dönebilirsin dedi burçak hanım ama inş.birde istanbulda olmamam sorun.kütahyaya dönücem yani bana şans dileyin ((

canim ins hersey yolunda gider ve istedigin burna kavusursun
ulasim hepimiz icin en buyuk sikinti bu iste
bende bu sorunla bogusuyorum bide bebek var onu naparim bilemiyorumlaelaelaelaelae

canım hayırlısı olsun :) bence herşey güzel olacak allahın izniyle

bebek küçük değilse o kadar sorun olmaz heralde ?

Aslinda cokta kucuk degil
ammaaa velakin bizimkisi ne annane biliyo ne babane yurdisindyz
kimseye gitmez mizmizlik yapar aglar yemez icmez vakalari yani
bakalim onu birakabilirsem bende istiyorum veli beyi yada bilge beyi
olmazsa artik izmirde bakicaz hal caresine:bbo:

canim ins hersey yolunda gider ve istedigin burna kavusursun
ulasim hepimiz icin en buyuk sikinti bu iste
bende bu sorunla bogusuyorum bide bebek var onu naparim bilemiyorumlaelaelaelaelae

Çok sağol canım.Allah hepimize kolaylık versin.çok zor olacak biliyorum.çok korkuyorummmmm..:2:

ahahahah yaseminnn bende ki korku heyecan senden daha çok var bee kaydirigubbakcemile2

evettt o yüzden tansiyon sürekli yüksek bu arada face bak hayatım bişe soruyom

yase34 az kalmis hadi ol da su stres bitsin ya ben olana kadar bi sinir harbi bi stres yumagiydim ki sorma ki nasil istiyodum ameliyat olmayi, neyse o gun gelip catti, hicbir stres kalmadi sizin de oyle olcak doktorunuza guvenin hersey yolunda olcak gorceksiniz. bir ameliyattan ziyade kucuk bir operasyon gibi dusunun hele veli bey milyon tane ameliyata girmistir herhalde kaydirigubbakcemile2

Evet birde annemi ikna etsem.büyük ihtimal yanımda olmıcak.çocukluk arkadaşım olacak yanımda ilk 4 gün.annem desteklemiyor felaket kavga ettik (

ben 4 gün sonra işe dönücem sana yine 8 gün iyi demiş hehe D: rabbim hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…