Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl bebeğin eşi aşağıda olsa doktor söylerdi şayet öyle bişey söylediyse bu onunla alakalıdır da derdi. Hamileliğin sonlarına doğru daha da çok aşagıda hissetmeye başlayacaksındır bu bir sorun değildir içini ferah tutmalısın benim her iki hamileliğimde öyleydi kendımce bir yorum yapmak istedim . Sağlıcakla kucagına alırsın inşallahKızlar ilk baştan beri bebeğimi aşağıda hissediyorum ama doktorum bir şey demedi bana acaba bebeğin eşi aşağıda olduğu için olabilirmi
Amin amin inşallah canım aynen iki defa sormama rağmen yokk aşağıda değil dedi banaAsıl bebeğin eşi aşağıda olsa doktor söylerdi şayet öyle bişey söylediyse bu onunla alakalıdır da derdi. Hamileliğin sonlarına doğru daha da çok aşagıda hissetmeye başlayacaksındır bu bir sorun değildir içini ferah tutmalısın benim her iki hamileliğimde öyleydi kendımce bir yorum yapmak istedim . Sağlıcakla kucagına alırsın inşallah![]()
Psikolojik olabilir. Dönse veya aşağı inse söyler. Aşağı inince çok konforlu olmuyor hissetmek yüzeysel bir betimleme olmuş. Penguen gibi yürütür.Kızlar ilk baştan beri bebeğimi aşağıda hissediyorum ama doktorum bir şey demedi bana acaba bebeğin eşi aşağıda olduğu için olabilirmi
Aynen öyle canım yaa valla yukarı tekme atmasına hasretim adeta idrar torbasına vuruyor sankiPsikolojik olabilir. Dönse veya aşağı inse söyler. Aşağı inince çok konforlu olmuyor hissetmek yüzeysel bir betimleme olmuş. Penguen gibi yürütür.
Baskı yapıyordurAynen öyle canım yaa valla yukarı tekme atmasına hasretim adeta idrar torbasına vuruyor sanki
İnşallah canım yaa daha var ama günler geçmiyor sankiBaskı yapıyordurama şöyle söyleyim güzel günler bu günler
çünkü doğum öncesi son iki hafta tüm hamileliğe bedel vücut doğuma hazırlanıyor ay ben o kadar boşa bazı şeylere mızmızlanmışım dersin
![]()
Geçenki kontolde ben de dedim doktora sanki ayağı içimden çıkacak gibi hissediyorum diye. Aşağıdan baya hissediyordum tekmeleri resmen çıkacakmış gibiAynen öyle canım yaa valla yukarı tekme atmasına hasretim adeta idrar torbasına vuruyor sanki
Ayyy maşallah maşallah güle güle kucağımıza almamız dileğiyle inşallahGeçenki kontolde ben de dedim doktora sanki ayağı içimden çıkacak gibi hissediyorum diye. Aşağıdan baya hissediyordum tekmeleri resmen çıkacakmış gibipozisyon olarak ayakları altta olduğu için böyle hissetmen normal dedi 29.haftadaydı o zaman. Yavaş yavaş geçti o derin hissetmeler. En azından artık ayağı çıkacakmış gibi gelmiyor
ama hala alttan vuruyor benimki de 31e giricez
![]()
Aminn inşallah, sağlıkla kavuşalımAyyy maşallah maşallah güle güle kucağımıza almamız dileğiyle inşallah