• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 25 Aylık Oğlumdan Ümidi Kesmişken Kendiliğinden Söylemeye Başladı

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Merhaba 2 aydır aralıklarla öğretmeye çalışıyorduk ama tam olarak başarılı olamamıştık.Bezi istemediği halde tuvalete de yapmıyor nereye denk gelirse çişini yapıyordu.Bende biraz sabırsız bir insanımdır.tatile gittik oralarda hiç bağlamadım ama 2-3 defa tuvalete yaptı sadece diğerleri yere..
Döndüklten sonrada baktım inatlaşıyor bağladım bezi.Bir ay beklemeye karar verdim.Üzerine düşmeyelim dedik.10 gündür bez bağlıyorduk.Son 3-4 gündür kesinlikle bez bağlatmamaya başladı.bende yere yapmasın diye inatla bezi bağladım ağladı istemedi zorla bağladım.Çünkü artık wc eğitimine ara vermiştik..2 gün öncede en son ağlayarak bezi istemedi çok ağlayınca bende dayanamadım bağlamadım ve çişi geldiğinde 2 gündür koşarak tuvalete gidip yapıyor.Ben çalışmaya başladım.Oğluma annem bakıyor.Dün hiç altına yapmamış.Sabahta kakasını ve çişini yine tuvalete gidip yapmış.Sevinmek için çokmu erken bilemiyorum ama inşallah böyle devam eder.Bez bağlatmamak için çişini söylemeye başladı.Şu an çok mutluyum inşallah mutluluğum kısa sürmez.Çocuklara belli olmuyor çünkü.Memeden de 10 gün önce ayrılmıştı.İlk gece çok ağladı meme diye ve bir anda unuttu.Şimdilik kimseye söylemiyoruz nazar değer diye birkaç hafta geçsin bakalım..Burada paylaşmak istedim sadece.
 
Son düzenleme:
Back