Evt arkadaslar sonunda ben de dogurdum sukurler olaun. Rabbaim dileyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin oncelikle.
persembe gunu 41+0 olmustum ve o gun dogum icin yatis yapicaktim. Heyecanim korkumu neyseki yenmisti. Bu arada zorunlu olarak artik gunum gectigi icin bana suni sanci verildi arkadaslar.
herseyin bir zorlugu vardir ya iste zor olan sey dogummus :) ama sonunu dusununce guzel :) konuya geri donuyrm. 14.00 te yatisim yapildi 14.40da sanci verilmeye basladi yavas yavas doz artimi yapilarak. Tabi bu 19.00 akadar boyle devam etti bu saate kadar agrida neymis dedim cunku karin agrisindan baska birsey yoktu. Sonra doktorum bakti uzun surecek suyumu patlatmaya karar vrdi. Islemi hizlandirmak icin :) ayrica suniyi de artirdi ve bnm gercek sancilarim 19.30da 10dakaikada bi gelip gitmeye sonra 5 dakkaya ve sonrada 2 dakikada bir gelip 1 dakika suemeye baslamasiyla asil sancinin ne oldugunu anlamis bulundum. Burayi kisa geciyorum cunku saat 10a kadar ettigim duanin haddi hesabi yoktr. Gece 22.00 de epidural istedim. Ve rahatladim. 23.00de ikinma istefim geldi ve 45. Dakikada oglusum geldi. Ve bu duygunun kesinlikle tarifi yok arkadaslar. Bnm dogum hikayemde bu sekilde arkaxaslar. Allah doguracaklara yardin etsin sagliklica alin elinize yavrularinizi....