Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama alanı vardır.Kese görünmüş zaten sadece kalp atışını beklemek görmek lazım.Kanama için Progestan vermeliydi.Adetini daha 4 gün geçmiş kese de görünmüş gayet normal 2 aylık falan degil.1 aylık şuan daha.Canın ağrım yok sadece arada regl olacakmış gibi kasıklarımda ağrı oluyor ama notmal bi ağrı rahatsız etmiyor hemen geçiyor ,bir de kahverengi lekem geldi dün akşam. Bugün çok az leke var o da vajinal baktı doktor hatta elini soktu o zaman oldu
Dis gebelik korkutuc birsey haklisin insallah oyle cikmaz ama kese gorduyse gormustur kucuk mucuk farketmez dis gebelik olmaz o. Ins guzel haberler alirsin 4 gun gecer hemencecikCanım çok sağol bilgilerin için kahvemsi kanama oluyor ara ara ,doktor kanama yada ağrı olursa muhakkak gel dedi ,çok korkuyorum en çok ta dış gebelik falan çıkmasında ilk gebeliğin olucak çünkü, acaba kese değil de başka bişeymi gördüğü diye kuruyorum kafamda ama baya inceledi çook korkuyorum,cumartesi gününe kadar nasıl bekliycem bişmiyorum