• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 24981.86 beta HCG değeri ama kese küçük fikri olan

• Konu Sahibi Konu Sahibi rrg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rrg

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
298
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba betaya göre hamileyim ama kese küçük, dış gebelikten korktu doktor ilk ama net bişey diyemedi,bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda

Dis gebelikte kese olmaz.

• Beğen
Reactions: rrg
Keseyi alttan bakarak gördü doktor çok şaşırdı değer 2 aylık ama kese küçük dedi

Bir problem yok lekelenme var mı?Sadece kalp atışını duymak kalıyor size.Dış gebelikte çok agrı olur kanama olur

• Beğen
kaç haftalık kaç gun gunun geçti

• Beğen
Doktor ilk değeri görünce 2 aylık dedi üstüne görmüşsün dedi ,sonra kese bu değere göre çok küçük dedi

Adetin 4 gün geçti ,geçen ay 10 gün erken olmuştum

Canın ağrım yok sadece arada regl olacakmış gibi kasıklarımda ağrı oluyor ama notmal bi ağrı rahatsız etmiyor hemen geçiyor ,bir de kahverengi lekem geldi dün akşam. Bugün çok az leke var o da vajinal baktı doktor hatta elini soktu o zaman oldu

Canın ağrım yok sadece arada regl olacakmış gibi kasıklarımda ağrı oluyor ama notmal bi ağrı rahatsız etmiyor hemen geçiyor ,bir de kahverengi lekem geldi dün akşam. Bugün çok az leke var o da vajinal baktı doktor hatta elini soktu o zaman oldu
Kanama alanı vardır.Kese görünmüş zaten sadece kalp atışını beklemek görmek lazım.Kanama için Progestan vermeliydi.Adetini daha 4 gün geçmiş kese de görünmüş gayet normal 2 aylık falan degil.1 aylık şuan daha.

• Beğen
Çok sağol canım inşallah sorunsu geçer herşey

Canim suna bir bak senin degerlerin yuksek cok guzel ama 6.ci haftanda olabilirsin o zamanlarda da bu deger hatya daha fazlasi gorulebiliyormus. Yolladigim resimde 6. Hafta degerlerine bak. Bazinlarinin degeri hizli artiyor demek ki. Cogul gebelik de olabilir. O yuzden uzulme hersey yolunda. Yani degerine gore 6. Haftada olabilirsin o zaman kesenin kucuk olmasi normaal

Ama kanama icin yarin mutlaka baskka doktora git anlat vajinal muayane oldum kanama oldu diye. Tekrar alttan muayane yapmasinlar. Ilac mi verir igne mi yapar ama birsey yapmali. Bugun gorundugun doktordan ultrason resmi varsa onu da gotur olmadi yaninda kanamali alani ordan da gorebiliyorlar. Hemen git doktora kanama olayina cozum bulunsun dinlet yat agir kaldirma is yapma ayakta uzun sure bekleme spor uzun yuruyus vs yapma. Yat yani 3 gun filan. Kanaman ins kesilir

Eklentiler

• IMG_6280.PNG
    IMG_6280.PNG
    110,9 KB · Görüntüleme: 157
  • Beğen
Canım çok sağol bilgilerin için kahvemsi kanama oluyor ara ara ,doktor kanama yada ağrı olursa muhakkak gel dedi ,çok korkuyorum en çok ta dış gebelik falan çıkmasında ilk gebeliğin olucak çünkü, acaba kese değil de başka bişeymi gördüğü diye kuruyorum kafamda ama baya inceledi çook korkuyorum,cumartesi gününe kadar nasıl bekliycem bişmiyorum

Canım çok sağol bilgilerin için kahvemsi kanama oluyor ara ara ,doktor kanama yada ağrı olursa muhakkak gel dedi ,çok korkuyorum en çok ta dış gebelik falan çıkmasında ilk gebeliğin olucak çünkü, acaba kese değil de başka bişeymi gördüğü diye kuruyorum kafamda ama baya inceledi çook korkuyorum,cumartesi gününe kadar nasıl bekliycem bişmiyorum
Dis gebelik korkutuc birsey haklisin insallah oyle cikmaz ama kese gorduyse gormustur kucuk mucuk farketmez dis gebelik olmaz o. Ins guzel haberler alirsin 4 gun gecer hemencecik

• Beğen
Kesen göründü 6 haftayı geçmiş kalp atışı yok,bir hafta beklenir sonra kalp atışı olmazsa kürtaj dedi doktor

Back