Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk 241 adet karemel rengi kaynak 150 tl

babylink5

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
52
0
6
Erzurum
Kaynakları ihtiyacım olmadığı için çok ucuza veriyorum.Çok az kullandım hiç kırık yok.Orielle açtırmadım.Sadce boya var istediğiniz renge boyatabilirsiniz.Katlı kesimler en uzun kat 45cm( 32adet) den başlıyor ve 40cm( 118 adet) 35cm(64 adet) 30cm(27 adet) diye devam ediyor.Bu sayede çok doğal duruyor.Hafif sarı karemel rengi.hepsinin bakımını yaptırdım ve satmayı bekliyorum.Tanesi 2 liradan 2.5 tan satanlar var ama ben çok ucuza veriyorum.Çıtçıt saçlarıda yanında hediye veriyorum.Çünkü yıprandılar renk değiştirmiyorlar.Koyu kahverengi saçlar sarıya vede açık renge boyanmaz sadece saça uzunluk katar düzleştirilir maşa yapılır.2 li çıtçıt 30 cm geniş 2'li çıtçıt 40 cm 3'lü çıtçıt 45 3'lü çıtçıt 50 cm den oluşup 4 parçadır.Bitmedi!! yanında toz pembe kaynak(30 cm) 374 tane boncuk ve yarım keratin artı olarak kargo benden.Saçları alıp kuaföre gitmeniz yeterli olacaktır artık uzun saçlara sahip olacaksınız.Arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun kandırılmayın diye burada herşeyi açık açık yazdım.Kredi kartı kullanmıyorum havale ile hemen bedava kargo 3 iş günü içerisinde elinizde .

Cnm bn almak isdiyorummmmm resim koyma sansin varmi? Gorumcemle alicaz resim bekliyoz bide bn istda yasiyom sen tel arayabilirim yada siz ozelden msj at tel ver arayim ciddi aliciyim ??

canım resimleri bu böyle duruyorlar :) $DSCF1055.jpg $IMG_0864.jpg $IMG_0863.jpg $IMG_0861.jpg $IMG_0859.jpg $IMG_0862.jpg $IMG_0858.jpg $DSCF1067.jpg $DSCF1041.jpg $IMG_0866.jpg

Back