• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yasindayim ve hic sevgilim olmadi

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
30
Merhaba arkadaslar,

Basligi okudugunuzda belki kiminiz 'seninkisi de dert mi' diye dusunenler olabilir... Daha bir iki yil oncesine kadar hic dusunmedigim bu konuyu artik sorgular oluyorum. Yakinda 24 yasima giriyorum ve hic sevgilim olmadi, hicbir erkekle temasim olmadi; opusmek olsun el ele tutusmak olsun. Yani bu konuda hicbir tecrubem yok. Cevrem buna sasiriyor, belli etmesemde onlara bende artik biri olsun istiyorum hayatimda ve bu dogal. Aslinda tam olarak buraya ne yazacagimi da bilmiyorum. Ama, fikrinizi merak ediyorum. Arkadaslarimla konusamiyorum, cunku hicbirinde boyle bir durum yok.

Hatta cogu ya nisanli, ya evli ya sevgilisi var.
Cirkin bir kiz oldugumu dusunmuyorum, yani kendimi ovmek istemiyorum ama. Yeni tanistigim bi kiza sormustum, acaba kac sevgilim olmustur simdiye kadar diye.... 3-5 olmustur yasina, enerjini sosyal olmani vs. hesaba katacak olursam dedi. 0 dedigimde nasil olur dedi.... hic mi deneyimin yok. Ve bir kiz acaba aseksuel olabilir misin vs. diye sordu. Gercekten de hicbiri karsima cikmayacagini dusunuyorum.. Sirf sevgilim olsun diye de sevgili yapmam. Oyle kivanc tatlitug gibi olsun, burak ozcivit gibi olsun kafalarinda da degilim. Bilemiyorum, suan bunlari yazdigima da sasiriyorum aslinda. Hic bu sekilde acik olmadim kendime karsi. Bir de dusunuyorum ki, diyelim ki biri karsima cikti ve ona desem ki bugune kadar hic iliskim olmadi... Buna tuhaf bakmaz mi?

Sizce bu dusuncelerim normal mi? 24 yasinda olupta hic sevgilimin olmamis olmasi normal mi?

Merhaba arkadaslar,

Basligi okudugunuzda belki kiminiz 'seninkisi de dert mi' diye dusunenler olabilir... Daha bir iki yil oncesine kadar hic dusunmedigim bu konuyu artik sorgular oluyorum. Yakinda 24 yasima giriyorum ve hic sevgilim olmadi, hicbir erkekle temasim olmadi; opusmek olsun el ele tutusmak olsun. Yani bu konuda hicbir tecrubem yok. Cevrem buna sasiriyor, belli etmesemde onlara bende artik biri olsun istiyorum hayatimda ve bu dogal. Aslinda tam olarak buraya ne yazacagimi da bilmiyorum. Ama, fikrinizi merak ediyorum. Arkadaslarimla konusamiyorum, cunku hicbirinde boyle bir durum yok.

Cirkin bir kiz oldugumu dusunmuyorum, yani kendimi ovmek istemiyorum ama. Yeni tanistigim bi kiza sormustum, acaba kac sevgilim olmustur simdiye kadar diye.... 3-5 olmustur yasina, enerjini sosyal olmani vs. hesaba katacak olursam dedi. 0 dedigimde nasil olur dedi.... hic mi deneyimin yok. Ve bir kiz acaba aseksuel olabilir misin vs. diye sordu. Gercekten de hicbiri karsima cikmayacagini dusunuyorum.. Sirf sevgilim olsun diye de sevgili yapmam. Oyle kivanc tatlitug gibi olsun, burak ozcivit gibi olsun kafalarinda da degilim. Bilemiyorum, suan bunlari yazdigima da sasiriyorum aslinda. Hic bu sekilde acik olmadim kendime karsi. Bir de dusunuyorum ki, diyelim ki biri karsima cikti ve ona desem ki bugune kadar hic iliskim olmadi... Buna tuhaf bakmaz mi?

Sizce bu dusuncelerim normal mi? 24 yasinda olupta hic sevgilimin olmamis olmasi normal mi?
Etrafınızdakilere aldırmayın lütfen her türlü konuşacaklar zaten :) bence güzel bile :)
Saçma sapan, sırf yaşanmış olsun diye ilişki yürüten birçok insan var.
Güzeli sizinki :)

Merhaba arkadaslar,

Son durumun ne acaba hala bekar misin? Ben de 19 yasindayim benim de olmadi. Sarilalim.

Tiple ilgisi yok, kişilikle ilgisi var. Sosyal çevren nasıl, okula gidiyor musun, ya da iş yerin nasil

Benim de 3 seneden fazla süredir sevgilim olmadı. Bu süre içinde çok fazla erkekle görüştüm ama bir türlü sevgililik durumu olmadı. Ya onlar sevdi ben sevmedim, ya da ben sevdim onlar sevmedi. Aşk hayatın tadı tuzu, olmayınca olmuyor. Seni anlıyorum

Bende ayni durumdayim sadece 21 yasındayım o farklı. Normal bir durum ya. Benimde çoğu arkadaşımın hep sevgilisi oldu veya var. Onlarla da bu konuyu çok konuşamıyorum. Ben gibi olan insanlarla daha iyi konuşuyorum, içimi açıyorum :)

Hala bekarim :KK43: 7 ay olmua yazali, sen daha 19 yasindasin cok gencsin
Ben de 29 yasindayim hayatimda sadece 1 kişi oldu o da sayılmaz bence. Ne olduğunu bende anlamadım saçma sapan birseydi
Benimde hiç sevgilim olmadı. Ama bu benim tercihim ille sevdiğim hoşlandığım kişi olsun diye direttim hep. Hala yalnızım
Ha istesem olur mi olur ama istemiyorum. Bende ben secilmem secerim durumları var anlayacagin. Benim seçtiğim kişi ile genelde olmuyor sonra onun aşk acısını falan çekiyorum. Belki sende benim gibisindir.
Sevgilisi olmanin da güzellikle hiç alakası yok bu arada ne çirkin kadınlar ne adamları tavliyor. Işve cilve cinsellik erkeklerin aradığı şeyler bunlar.
Ben mesela evlilik öncesi yakinlasmalara karşıyım o yüzden de olmuyor bazen. Bakiyorum adam su katılmamış sapık gibi davranmaya başlıyor orda kopuyor pim bende basıyorum tekmeyi.
Ha bu yaştan sonrada kimsenin peşinde kosamam egolu tiplere denk gelince de anladığım an onlarada basıyorum tekmeyi.
Yani "Ay ay ay evde kaldım vay" :halay::halay::halay:

Ben de eskiden çok takardim bu duruma artık takmıyorum bos ver hayatını yasa.
Hayatında biri olması gerekse zaten olurdu ve olması gereken zamanda zaten girecek hayatına doğru kişi. Hiç takılma derim.

En iyisi görücü usulu bu arada bunuda yeni kesfettim. Adam benimle evlencekmi evlenmiyecek mi takintisi hic olmuyor sen istersen evlencek ki gelmiş oluyor. Hic yorulmuyorsun :) ya valla kismetlerin çıkarsa evlilik için uygunsa durumun değerlendir derim.

Back