I Isknln Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 65 80 3 27 30 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Isknln #1 24 yaşındayım üst dişlerim biraz ileride ücretsiz diş teli takan devlet hastanesi yada uygun fiyatta diş teli takan doktor hastane varmı?
24 yaşındayım üst dişlerim biraz ileride ücretsiz diş teli takan devlet hastanesi yada uygun fiyatta diş teli takan doktor hastane varmı?
S sparklelife Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2021 22 7 1 37 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Isknln #2 çoook uygun fiyata tel takan Mustafa Kocaağa var ona isterseniz bir bakın ben çok memnun kalmıştım
I Isknln Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 65 80 3 27 5 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Isknln #3 sparklelife .!.: çoook uygun fiyata tel takan Mustafa Kocaağa var ona isterseniz bir bakın ben çok memnun kalmıştım Genişletmek için tıkla... Hangi hastane nerede
sparklelife .!.: çoook uygun fiyata tel takan Mustafa Kocaağa var ona isterseniz bir bakın ben çok memnun kalmıştım Genişletmek için tıkla... Hangi hastane nerede
S sparklelife Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2021 22 7 1 37 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Isknln #4 Hastane değil de kendi kliniği var ama diğer ortodontistlere göre baya uygun ben ilk Fatihteki Ömer Elçioğlu kliniğinde tanıdım kendisini orda tedavime başladım sonra tedavimi kendi kliniğinde Bağdat Caddesinde devam ettirdim taşındığım için
Hastane değil de kendi kliniği var ama diğer ortodontistlere göre baya uygun ben ilk Fatihteki Ömer Elçioğlu kliniğinde tanıdım kendisini orda tedavime başladım sonra tedavimi kendi kliniğinde Bağdat Caddesinde devam ettirdim taşındığım için