arkadaşlar belki siz ne saçmalıyorsun daha gençsin diyeceksiniz haklısınızda belki ama kendimi bir tuhaf hissediyorum.şöle anlatayım önceleri yani saçımı sarıya boyatmadan önce yaşımı söyleidğimde hadi canım inanmam 19 20 hatta 20 bile göstermiosun diyorlardı.şimdi yaşımı gösterdiğimi söylüyorlar yine arada 19 20 gösterdiğimi söyleyenler taş çatlasa 23 diyenler yok değil.yalnız ben kendimi yaşlanmış hissediyorum.okadar küçük göstermeye alışmışım ki yaşımı göstermemi yadırgıyorum.halbuki ne sinir olurdum aynı yaşta olduğum insanların bana çocuk muamelesi yapmasına...saçlarımı yine acaba kışkırtıcı kahve mi yapsam....ya ben kafayı mı yiyorum kızlaaaaar yadım edin adetimde yaklaştı acayip kötü hissediyorum kendimi :çok üzgünüm:
Ben her adet dönemimden önce bir bunalıma girerim.Hemde sinir krizleri geçirecek kadar çok. 19 yaşındayım ama artık yapacağım herşey bitmiş yaşlanıyorum 20 ye girince herşey bitecek gibi geliyor bana da
Ben 29-30 bunalımına girdim,çok geçti,geçtide denılemez ya neyse,ama adet oncesi krız bende gırerım,aman yaa nasıl birşey bu,çok kötü,gerçekten..sen 24 girdinse dua et kendine 28-30 arası kafayı sıyırısın,yada evlen çocuk yap,zira ınsanalar bu yoğunlukta daha kolay atlatıyor galiba,anlamıyor bile..
bence yaşla ilgili değil saçla ilgili sorunun:) sarı saç çok severim ben. evet biraz olgun gösterir. ama giyim ve makyajla tabi saçlarına verdiğin modelle biraz daha çıtır bi hava verebilirsin kendine:) örneğin saçlarını düzleştirmek bence daha genç bi görünüm veriyor. veya küçük aksesuarlar takmak. en kısa zamanda ben de eski sarı röflelerime kavuşmak istiyorumm...
canım bence sen can sıkıntısından saçlarına sarmışsın...
bosverrr 24 yas ne kı..
bende 24 yasındayım ustelık evlıyım ve bıde kızım war.
ama ıcınde bulundugum durumdan dolayı daha fazla gosterıyor olabılırım...
umurumda mı? HAYIR...
bosver takılma bu kadar ya
:)) Bencede sıkıntıdan saçlarına tyakmışsın.
Bende 26 yaşındayım.Benimde küçük gösterdiğimi söylerler.
Ama saçlarımda tutam tutam beyazlarım var.Kapatamıyorum.
Ölim ben o zaman ya :))
28 yaşındayım adım adım 30 yaş sendromuna doğru ilerliyorum gerçi bi iki ay önce baya bir sarmıştı beni de şu an çok gelmiyor aklıma. Arada olur öle şeyler takılmamak gerek.
Öncelikle sarı saç bakım ister,makyaj ister ve
tonuna göre genç yada yaşlı gösterir,
birde makyajsızsanız cidden yaşınızdan çok büyük gösterir,
konu başlığına 24 yaş sendromu demeyelim de,
saçrenginiz için fikir isteyin bence...
ben ocakta 30 olacağım ama kendimi 20 yasında hıssedıyorum kızım var 5.5 yasında bunu ne ara buyuttum yaptında dıyorlar..
giyim saç baş vs cok önemli canım ya takma kafana böyle şeyleri sen ne yapsanda yıllar geçecek geçen yılları değerlendir üzmeden kendini....lmaz:
bu arada bende sacıma bı renk arıyorum cıkolata kahve su an esımde patlıcan moru istiyor...kışkırtıcı kahveyi merak ettim ama simdi....
24 yaş çok güzel bir yaş hatta kadınlar bakımlı olduktan sonra ölene kadar güzeldir ,, genç göstermekle güzel göstermek aynı şey değildir bence ben olgun kadınları daha güzel buluyorum,, genç göstericem diye komik duruma düşmeyin kuzenim gibi yerimseniben kendisi 25 yaşında aşırı ufak tefek daha da küçük göstericem diye saçlarını perma yaptırmış bi de çok açık sarıya boyatmış oyuncak bebek gibi olmuş ,, facia yani sempatiksalakcinni öğretmen bi de bu düşünün artık oysa ne kadar güzel bir kızdı şimdi genç kız olarak bile göremiyorum onu küçük cocuk gibi
saçını koyu tonlara boya ve kesinlikle spor takıl ağır makyajlara bürünme, ben topuklu ayakkabınında insanın yaşına yaş kattığını düşünüyorum spor ayakkabılar en iyisi:lepi: ztn bunları yapmadıktan sonra 24 yaşındaki bir insan ne kadar büyük gösterebilir ki şu da var ben 22 yim ama 17-18 yaşındayım diyenlere bakıyorum da benden çok çok büyük gösteriyorlar seninki normal bence takma bu kadar yerimseniben
kıyafet kesinlikle önemli arkadaşlar ya ..benim kardeişimle aramda 8 yaş var ama kardeşimin benm ablam oldugunu sanıyorlar...çünki o hep klasik giyinir bne hep spor takılırım rahatımdır spor ayakkabı kot tşirt çapraz canta kulakta müzik hoplaya zıplaya gezerim
kardeşim kumaş pantolon falan giyer hep derim biraz yaşın gibi giyin sonra cok giyersin klasik ama nafile tarz meselesi sanırım
ya bende 24 ume 4 gun once grdımm ve bunalımdayım yaaaaaaaaaaaa:S dogru mu ne24 yaş sendromu.....bende saclarıma sardım senın gıbı 24 saat yaglarla gezıorumm gulum...bır resım eklede hep bırlıkte karar werelım senı nasıl gosterdıgne cnmmm
bugün 24 yarin 30 yas sendromu hayat da böyle gider bence... o yüzden kim ne derse desin canim, hic takma kafana ki 24 yas cok da harika bir yas. regl oldugundan vs bu kadar cok takiyor olabilirsin, saclarini da kendi haline birak lütfen, sIkIntInI onlardan alma. lmaz:
kızlarrrrrrr sizi gebertirim vallaaaa....24 ne ki yahu????yaşım 36 ah bi 24 üme dönebilsem ama yok öyle bir şey...o yüzden yaşınızın değerini bilin tadını çıkarın bi de oturup bunalım takılmayın biz napalım yani???sizi o güzel yanaklarınızdan öpüyorum ablacım şaka bir yana siz her kaç olsanız da , her kaç gösterseniz de o kocaman yüreğiniz kadarsınız!!! herşeyi boşver yaşamı sev , insanları sev , iyi insan ol;emin ol o zaman hem güzel , hem genç , hem de vaz geçilmez olursunuz (herkes için...)
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook tşk ederim yorumlarınız için saçıma takmıştım sanırım o yüzden böle hissetttim saçım platin sarısı gibi bir şeydi acayip beğeniyorlardı dayanamadım boyattım küllü kumrala çok şeke rbir renk oldu sanırım ben kendimi sarı saç renkle rahat edemiyorum bütün mevzu bu...sürekli bir allık olması gerekiyor makyajının düzgün olması ama koyu saç rengiyle makyajsız bile yüzün diri duruyor...birde kıyafet evet çok etkiliyor ben spor klasik karışımı giyiniyorum mesela spor ayakkabısı hiç giyemiyorum illa topuklu olcak :)) iyiyim ama şimdi kendimi ii hissetmeme sebep oldunuz çok çok mersoş öpüdünüz iyiki varsınız