Lise Yorum ve Soruları 24 saat bana yetmiyor!

busraolala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
11
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben 10.sınıfa gidiyorum eve saat 4:30da geliyorum bi bakıyorum saat 18:00 olmuş,ödevleri yapıyorum falan yapıyorum biraz dinleniyorum saat 22:00 olmuş,ödevler dışında ders çalışıyım desem ancak 2 saat çalışabiliyorum,yani açıkcası 24 saat bana yetmiyor,benim durumumda olan arkadaşlar var mı? :2:

Büşra öncelikle Allah kolaylık versin.Öğrenci değilim öğretmenim ama gün bana da yetmiyor.Güzel bir planlama yap bence.Az da olsa ÖSS ye yönelik hergün kısa bir vakit ayır derim.Yıl dediğin çabucak geçiyor bir bakmışsın 12 olmuşsun:)Ama bu arada sağlığını kaybedecek kadar uykusuz da kalma canım.Gençliğin kıymetini de bilmek lazım:)

canım seni çok iyi anlayabiliyorum. çünkü ben de aynıyım :S :S :S ben uykusuzluğa dayanıklı olduğum için eve gidince 7 ye kadar falan uyuyorum. ondan sonra hemen ödevler ve ders...(saat 4 e kadar) ama senin dayanabileceğini sanmıyorum. ayrıca çok da sağlıksız. belki okulda öğle arasında yapmak üzere ödevlerinle ilgili kaynaklarını yanında getirebilirsin. ödevleri okulda yaparsın yani. böylece evde de sadece ders çalışmış olursun.yalnız sakın ödevleri evde yapayım, okulda ders çalışırım diye düşünme , çünkü beynini çok fazla yormuş olacağın için hiçbir şey anlamıyorsun çalıştığın şeyden(test edildi , onaylandı ) ...ha birde ödevleri verildiği gün yapınca daha kısa sürüyor bu emin ol
( üzülme canım, 3 yıl daha kendimizi sıkıcaz ama emin ol her şeye değecek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…