24 haftalık hamileyim

seval2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
1
0
Ve bel, kalça ve koyruk sokumu ağrısı çekiyorum. Hareketlerim çok kısıtlı. bir tarafımdan bir tarafıma dönemiyorum. Bu beni endişelendiriyor.Doktorum doğumdan sonra göstermem gerektiğini söylüyor. Bu konuda sizlerin deneyimini öğrenmek isterim...

canım ben hamileyken ve seninki kadarken bebeğim, kasıklarında ve o bölgedeki kemiklerimde şiddetli sancı oluyordu ve yürüyemiyordum. topallıyordum. evde uzun süre oturupo kalktığımda adım atamıyordum. benim bebeğim biraz kiloluydu ve göbeğim çok büyüktü bu yüzden oldu sanırım. çünkü ortopedi uzmanına göründüm ama bir problem tespit etmedi.

benim 25. haftam bitti ve 3 gündür inanılmaz drecede bel ağrısı çekiyorum.
yürümekte çok zorlanıyorum,allahtan çalışmıyorum evdeyim,bol bol sırtıma destek alıp dik oturuyorum iyi geliyo bu pozisyon ama ayağa kalkınca tekrar başlıyo.
haftaya çrşmba doktor randevum var umarım bi problem yoktur.

bende oyleyım..hele kuyruk sokumum cok kotu agrıyor.kımı zaman dayanamıyorum agrısına..

kızlar geçmiş olsun bendede var bu bel ağrısı ve sağ göğüs altımda yani kaburgamda ağrı oluşuyo dik durmadığım sürece araştırmama göre bebeğin ağırlaşması diye okudum

bu tip agrilar kalsiyum ve magnezyum eksikliginden oluyo..büyüyen bebbek annenin kalsiyum depolarini tüketiyo..ayni durum bende de oluyodu geceleri kalcalarimin agrisindan aglayacak gibi uyaniyodum, kuyruk sokumu batmalarini hic söylemiyorum bile..kalsiyum ve magnezyuma basladim simdi bir derece idare edilir durumda...doktorlar bu durumlarda ve bu haftalarda bu ilaclari yaziyolar zaten

canım o haftalarda bende de vardı kuyruk sokumu ağrısı, bazen ayağa kalktığım zaman öylece çakılıp kalıyordum olduğum yerde, biraz kendime dikkat ettim, ağır iş yapmadım ve bol bol yürüdüm, şimdi ağırlaşmama rağmen o kuyruk sokumu batması kalmadı Allah'tan. gerçekten dayanılacak gibi değildi.

Tavsiyem, bol bol yürü kendini fazla zorlamadan ve ağır iş yapma

kızlar geçmiş olsun bendede var bu bel ağrısı ve sağ göğüs altımda yani kaburgamda ağrı oluşuyo dik durmadığım sürece araştırmama göre bebeğin ağırlaşması diye okudum

merhaba geçenlerde benimde sağ göğsümün altı nasıl ağrıyodu 2 gün sürdü geçti çok şükür ben oturarak çalışıyorum bide sorma çok fena bir ağrı ben herhangi bir araştırma yapmadım ama çocuğun o bölgelerde yoğunlaşmasındanda oluyo diyolarzemuszemus

Canım bendede vadı aynı ağrılar doktorum bana magnezyum verdi ve her gece kullanıyorum.Ağrılarım kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…