- 10 Haziran 2022
- 100
- 35
- 18
- 27
- Konu Sahibi babymommy9
merhaba 24 haftalık yani 6 aylık hamileyim.Bugün doktor kontrolüm vardı doktorum haftasıyla uyumlu ve 648 gram dedi.Bi sorun yokmuş gram olarak sizce normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor normal demis, biz sade vatandas olarak normal degil desek uzulup dertlenecek misiniz?merhaba 24 haftalık yani 6 aylık hamileyim.Bugün doktor kontrolüm vardı doktorum haftasıyla uyumlu ve 648 gram dedi.Bi sorun yokmuş gram olarak sizce normal mi?
Mesele dertlenip dertlenmemek değil doktordan daha iyi tabiki kimse bilemez ancak hamilelik yaşayanlar bu dönemlerinde ne kadar kilo aldılar bebeğin durumu neydi merak ettim hepsi bu.Herşeyde bişey aramayın.Doktor normal demis, biz sade vatandas olarak normal degil desek uzulup dertlenecek misiniz?
Ben ortalama 2 kg almistim, bebegin gr’ini hatirlamiyorum. Siz sormussunuz bebegin kilosu normal mi diye, yoksa biz her seyde bir sey aramiyoruz, siz ariyor gibisinizMesele dertlenip dertlenmemek değil doktordan daha iyi tabiki kimse bilemez ancak hamilelik yaşayanlar bu dönemlerinde ne kadar kilo aldılar bebeğin durumu neydi merak ettim hepsi bu.Herşeyde bişey aramayın.
Banada bugun 658 gr dedi 24 hafta demekki ortalaması bu normalmerhaba 24 haftalık yani 6 aylık hamileyim.Bugün doktor kontrolüm vardı doktorum haftasıyla uyumlu ve 648 gram dedi.Bi sorun yokmuş gram olarak sizce normal mi?
Yoo ben birşey aramıyorum,çok açık bir şekilde fikir alışverişi yapıyorum bundan rahatsız olmuş gibi yorum yapan sizsiniz.Ben bir tek size sormadım,bu sitedeki herkese sordum.Başlığımı beğenmediyseniz tersler gibi yorum yapmak yerine okur geçerdiniz bu kadar basit.Ben ortalama 2 kg almistim, bebegin gr’ini hatirlamiyorum. Siz sormussunuz bebegin kilosu normal mi diye, yoksa biz her seyde bir sey aramiyoruz, siz ariyor gibisiniz
Ne şükür ki bu sitede normal insanlarda varBanada bugun 658 gr dedi 24 hafta demekki ortalaması bu normal![]()
Yoo ben birşey aramıyorum,çok açık bir şekilde fikir alışverişi yapıyorum bundan rahatsız olmuş gibi yorum yapan sizsiniz.Ben bir tek size sormadım,bu sitedeki herkese sordum.Başlığımı beğenmediyseniz tersler gibi yorum yapmak yerine okur geçerdiniz bu kadar basit.
Siz normal bir soru sormus olsaydiniz, cevabim daha normal olurdu emin olunNe şükür ki bu sitede normal insanlarda varTeşekkürler bilgilendirdiğiniz için
![]()
Siz normal bir soru sormus olsaydiniz, cevabim daha normal olurdu emin olunneyse, saglikla kucaginiza alin
Herhangi bir doktorumun soyledigini, gelip forumda teyit etmeye calismadigim icin bana normal gelmedi demek ki, kusura bakmayinBenim sorum gayet normal size anormal geldiyse o sizin sorununuz.Teşekkürler
Benim başlığım benim sorum ? Ne sorup sormayacağımı kusura bakmayın sizden öğrenecek değilim.Bu sitede fikir alışverişi yapılabiliyor hani ya amacı bu.Aklıma takıldıysa teyit alsam bile yaşayandanda bilmek isterim her zaman.İçi boş yorumdan iyidir her zamanHerhangi bir doktorumun soyledigini, gelip forumda teyit etmeye calismadigim icin bana normal gelmedi demek ki, kusura bakmayin![]()
Bu çok göreceli bir kavram, aynı topikte olduğumuz bir arkadaşımız doğuma kadar hiç kilo almadı, aksine verdi. Hem de gram oynamadı kilosu.Mesele dertlenip dertlenmemek değil doktordan daha iyi tabiki kimse bilemez ancak hamilelik yaşayanlar bu dönemlerinde ne kadar kilo aldılar bebeğin durumu neydi merak ettim hepsi bu.Herşeyde bişey aramayın.
Milletin bebesiyle kiyaslamayinMesele dertlenip dertlenmemek değil doktordan daha iyi tabiki kimse bilemez ancak hamilelik yaşayanlar bu dönemlerinde ne kadar kilo aldılar bebeğin durumu neydi merak ettim hepsi bu.Herşeyde bişey aramayın.