24 haftalık hamilelik?

Doktor normal demis, biz sade vatandas olarak normal degil desek uzulup dertlenecek misiniz?
Mesele dertlenip dertlenmemek değil doktordan daha iyi tabiki kimse bilemez ancak hamilelik yaşayanlar bu dönemlerinde ne kadar kilo aldılar bebeğin durumu neydi merak ettim hepsi bu.Herşeyde bişey aramayın.

Mesele dertlenip dertlenmemek değil doktordan daha iyi tabiki kimse bilemez ancak hamilelik yaşayanlar bu dönemlerinde ne kadar kilo aldılar bebeğin durumu neydi merak ettim hepsi bu.Herşeyde bişey aramayın.
Ben ortalama 2 kg almistim, bebegin gr’ini hatirlamiyorum. Siz sormussunuz bebegin kilosu normal mi diye, yoksa biz her seyde bir sey aramiyoruz, siz ariyor gibisiniz

Ben ortalama 2 kg almistim, bebegin gr’ini hatirlamiyorum. Siz sormussunuz bebegin kilosu normal mi diye, yoksa biz her seyde bir sey aramiyoruz, siz ariyor gibisiniz
Yoo ben birşey aramıyorum,çok açık bir şekilde fikir alışverişi yapıyorum bundan rahatsız olmuş gibi yorum yapan sizsiniz.Ben bir tek size sormadım,bu sitedeki herkese sordum.Başlığımı beğenmediyseniz tersler gibi yorum yapmak yerine okur geçerdiniz bu kadar basit.

Yoo ben birşey aramıyorum,çok açık bir şekilde fikir alışverişi yapıyorum bundan rahatsız olmuş gibi yorum yapan sizsiniz.Ben bir tek size sormadım,bu sitedeki herkese sordum.Başlığımı beğenmediyseniz tersler gibi yorum yapmak yerine okur geçerdiniz bu kadar basit.

Ne şükür ki bu sitede normal insanlarda var🙏🏻 Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için 🫠
Siz normal bir soru sormus olsaydiniz, cevabim daha normal olurdu emin olun 😌 neyse, saglikla kucaginiza alin

Herhangi bir doktorumun soyledigini, gelip forumda teyit etmeye calismadigim icin bana normal gelmedi demek ki, kusura bakmayin :KK53:
Benim başlığım benim sorum ? Ne sorup sormayacağımı kusura bakmayın sizden öğrenecek değilim.Bu sitede fikir alışverişi yapılabiliyor hani ya amacı bu.Aklıma takıldıysa teyit alsam bile yaşayandanda bilmek isterim her zaman.İçi boş yorumdan iyidir her zaman 🫶🏻

Bu çok göreceli bir kavram, aynı topikte olduğumuz bir arkadaşımız doğuma kadar hiç kilo almadı, aksine verdi. Hem de gram oynamadı kilosu.
Aynı haftada olduğum bir arkadaşın bebeği 3600 gr benim 2900
Yani onu bunu boşverin, doktorunuza kulak verin
Herkesin hamileliği vücudu farklı.

Kesinlikle öyle tabiki herkesin hamileliği vücut tipi yapısına görede şekil alabiliyor.Ben sadece aynı haftalardakiler ortalama ne kadar almıştır onu merak ettim.Teşekkür ederim yorumunuz için 🫶🏻

Milletin bebesiyle kiyaslamayin

Back
X