24. Haftada gebelik izni..

ProXima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
722
1.969
Merhabalar..Branş öğretmeniyim 19 haftalık hamileyim. Malum pandemi sebebiyle izin 24. Haftaya çekildi..yazıda 24. Haftadan itibaren dediği için ben yirmidördü doldurup izne ayrılacağım diye düşünüyordum, fakat bu dönem izne ayrılan bir arkadaş 24. Haftaya girdiği gün izne ayrılmış..Hangisi doğru bilemedim🤔 Varmıdır bu konuda tecrübeli olan? Sizler nasıl yaptınız?

Merhabalar..Branş öğretmeniyim 19 haftalık hamileyim. Malum pandemi sebebiyle izin 24. Haftaya çekildi..yazıda 24. Haftadan itibaren dediği için ben yirmidördü doldurup izne ayrılacağım diye düşünüyordum, fakat bu dönem izne ayrılan bir arkadaş 24. Haftaya girdiği gün izne ayrılmış..Hangisi doğru bilemedim🤔 Varmıdır bu konuda tecrübeli olan? Sizler nasıl yaptınız?
Evet bizde de tam 24e girdiğin gün alabiliyorsun tamı tamına doldurmadan almıştı arkadaşlar ama müdürlüklerle alakalı mıdır bilmiyorum

24. Haftayı bitirince ayrılmıştım ben 24+3tü sanırım. Doktorum 24 haftalık gebeliği mevcuttur diye rapor vermişti.

Bizim topikte bi arkadaşa 24 e girince vermişler birine 24 doldurunca demişler

Sanırım her yerde farklı işliyor..Ben en iyisi doktor randevumu 24 ü doldurunca alayım raporu da alırım garan ti olsun ..Teşekkür ederim hepinize😊

X