24-eylül-2005

marul

HAYALLERİM,EYLÜL VE BEN:)
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2007
292
5
48
24-eylül-2005 _ evlendim,eş oldum,gelin oldum
5-nisan-2007 _ anne oldum
28-haziran-2007_ babasız kaldım
2-şubat-2008 _ görümce oldum
24-mayıs-2008_ elti oldum
sadece 3 yıl , 29 yıl sadece bendim
şimdi ne çok şey olmuşum , iyi ya da kötü
ve sadece 3 yılda ...

Ruhumun ikizleri yine çekiştiriyorlar kol*larımdan.

Biri, "Daha ne gördün ki" diyor yüzünde papatyalarla; "Asıl şimdi başlıyor hayat,..! Bundan sonrası rahat!"

Lakin, "Buydu işte görüp göreceğim" diye efkarlanıyor öteki... "2. yarı geçer hızla/yaşla*nırsın zamanla..."

Yaşı genç olanlar 35'e uzak durduklarını sanarak, "sahi oldu mu o kadar? Hiç göstermiyorsun" tesellisindeler...

35'le çoktan tanış olanlarsa "hayata hoşgeldin" pankartıyla karşılamadalar... ilk yan sa*dece bir ısınmaymış meğer: Asıl ikinci yarıda anlaşılırmış tadı, hayatın... kavganın... aşkın...

Bense şaşkın... devre arası bilancolarındayım:

Son dönemde, kimbilir kaç eski anıyı yaralı ele geçirdim, belleğimin derinliklerinde..?

Kimbilir kaç kez kendime yakalandım, kendimden kaçarken... ve sustum vicdan sor*gularında... Aksisedamla bile dertleşmedim.

Meğer ne yaman serüvenmiş hayat?

Bazen yediveren gülleri gibi bereketli... Sanki hayat değil, Körfez Krizi mübarek: Bir koyup, beş alıyorsun... Yaşıyor, seviyor ve se*viliyorsun...

Bazense kıtlıktan kırılıyor ortalık...şaşıp kalıyorsun...

Oysa -herkes bilmezden gelse de-skoru belli oyunun:

30'larda dedeni ve nineni kaybe*diyorsun. 40'lannda annen ve ba*bam... ve 70'inde kendini...
...

Can Dündar...

ay canım benım cok hos bır paylasım tebrık edıyorum.daha nıce guzel gunler gormenızı nasıp etsın rabbım sana ve sevdıklerıne
ben sadece
es ve ıkı kız annesı olmayı basarabıldım sadece:roflol::roflol:
bende degıl becerıksızlık canım esım tek erkek eltı sahıbı olma sansım elımden alınmıs
gorumcede becerıksız evde kaldı evlenemedı.:roflol::roflol:
23 yıl sadece bendım 29da bu kadar olabıldımmmm.
canımın 3'unu ben olusturdummmmmm
canım esım ve ıkı guzeller guzelı prenseslerımıŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…