- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
2 gün boyunca bu rakamı okuyacağız sadece değil mi?
TamamdirArya arkadaşımız evlat istiyor onun niyetine bağışla bu akşam da 3. Kişiye başlayacağız akşam iyi takip et arkadaşın niyetine göre başla canım
Ben zaten kendime güvenmesem sormam rakamı ama siz tabii isterseniz 30 kişide kapatın doğru düşünmüşsünüz.Evet ama yeni rakam güncel olabilir kesin devam edecekseniz katılın akşam yeni kişiye başladığımızda sayıyı öğrenirsiniz yani 2 ay sürecek bir okuma bu sonradan çıkacaksanız hiç katılmayın normalde grubu 30 kişi ile kapatmayı düşünüyorduk kesin okurum ayrılmam derseniz ekleyelim
lütfen yanlış anlamayın daha ilk 2 günde 2 arkadaşımız ayrıldı bizde mağdur olduk ekleyelim mi?Ben zaten kendime güvenmesem sormam rakamı ama siz tabii isterseniz 30 kişide kapatın doğru düşünmüşsünüz.
İyi günler.
Aslinsa şöyle inanın onceki okumalara bakin. Hatta bana yaziklan ozel meseajlarin da ss ini yollayabilirim. Sayiyi once sorup sonra yok ya yetistiremem diyen cook fazla kisi oldu. Arladasin dedigi gibi 2 gunde 2 kisi cikinca bizde zor durumda kaldik.Ben zaten kendime güvenmesem sormam rakamı ama siz tabii isterseniz 30 kişide kapatın doğru düşünmüşsünüz.
İyi günler.
Katılıyorum, sağlıklı bir okuma olsun kimsenin vebalini almayalım. Kendi aramızda yetişirse yetişir yetişmezse yardımcı oluruz birbirimize inşallah. Çok kalabalık olunca takip etmek de zorlaşıyorListeye kimseyi almayalım bence de aramızda paylaşırız. Listeyi sıkı takip edelim bildirim yapmayanlar çıkartılsın lütfen, kimse vebale girmesin
Ben bitirdim canım Allah kabul etsin amin. Allah tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü mutlu bir evlat versin aminn1. @Sepulik✔
2. @A R Y A✏
3. @Kirazxyz
4. @selef0111
5. @MaviKuplik
6.Adige-
7.Akulina
8. @Tospaagtd
9. @Aktif Lora
10. @Life light
11.agustos72
12. @humanbeings
13. @Akulina(annesi)
14.Sevgicik
15.Hemsirecik
16. @Buralardutluuugdu
17. @Hogwartss
18. @nursevdi
19.Balanne26
20. @Btlaydnz23
21. @oznurvarol
22.Celikkf
23. @Aktif Lora (kardesi)
24. A Ajim aj
25. E Ecem1628
26. @Asiltutku (annesi)
27.duayamuhtaciz
28. @gamzelita
29. @Meva59
30.hersey_dua_ile
şuan katılmayacagım canım1-Hayyal
2-DantelKiz
4- @Jane Jetgil
6- @tiniminihaniim
7- @Szrsz
8- @papatyalikizz
9- @L a v i n
10- @Mylv48
11- @Hali
12- @ShiningLife
13- @Mabellee
14- @Cicsk
15- @herzamanbirumutvar16
16- @Huzurlu Masum
17- @the last chat bender
20- @Teach_
21-Papatyamveben-Mavi
Kızlar katılmak isteyen olur mu aranızdan?
Eşimle kız evladımızın olmasını çok istiyoruz, o mu doğdu içine acabahersey_dua_ile A R Y A arakadaşımız için okudum okurken nedense içimden hep kız geçti canım hissettim mi bilmiyorum 7470 adet okudum Rabbim hayırlısıyla sağlıkla huzurla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Katılmak isterdim ama yetiştiremeyebilirim kuzum ya1-Hayyal
2-DantelKiz
4- @Jane Jetgil
6- @tiniminihaniim
7- @Szrsz
8- @papatyalikizz
9- @L a v i n
10- @Mylv48
11- @Hali
12- @ShiningLife
13- @Mabellee
14- @Cicsk
15- @herzamanbirumutvar16
16- @Huzurlu Masum
17- @the last chat bender
20- @Teach_
21-Papatyamveben-Mavi
Kızlar katılmak isteyen olur mu aranızdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?