🌺239.121 YA FETTAH C.C🌺 Kardeşimin mülakatları kazanıp hayırlısıyla çalışabilmesi için yaptığım hatime yardım eder misiniz?(Sayıyı güncelliyorum)

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
748
952
🌺🌺🌺ARKADAŞLAR ESMA HATMIMI ŞÜKÜRLER OLSUN BİTİRDİM TABİKİ DESTEKLERİNİZ SAYESİNDE. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ, HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISINI GÖNLÜNDEKİ DUALARIN EN HAYIRLI ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMESİNİ DİLERİM RABBİMDEN🤲🌺🌺🌺 YA FETTAH YA ALLAH CELLE CELALÜHÜ🤲🤲🤲

Edit: Saat 01:00 itibariyle 10.000 esma kalmıştır🐣🌼
Edit: Saat 22:00 itibariyle 20.000 kalmıştır🤲🍒🍒
Edit: Saat 21:05 itibariyle 30.000 kaldı🍀
Edit: Saat 19:55 itibariyle 35.000 kaldı🤲🌌
Edit: Saat 13:05 itibariyle 50.000 kaldı🌅
Edit: Bugün 24 Mayıs saat 11:24 itibariyle 56.000 kalmıştır🤲🍭

Edit: Saat 00:30 itibariyle 70.000 kaldi şükürler olsun🤲🦋
Edit: Saat 22:40 itibariyle 87.000 kaldı🤗
Edit: Saat 18:53 98.000 kaldi Allahin izniyle🤲
Edit: 23 Mayıs saat 15:30 itibariyle 110.000 kaldı. Yarıdan aşağıya düştü sayi şükürler olsun🍉🍒

Edit: Saat 22:20 itibariyle 130.000 zikir kaldı🎈
Edit: Saat 19:40 itibariyle 140.000 kaldı yarıladık sayılır inşallah🤲🌷

Edit: Saat 17.29 itibariyle 150.000 kaldı Rabbim kabul eder inşallah🤲🌹
Edit: 22 Mayıs saat 14:22 itibariyle 160.000 kaldı elhamdülillah Allah rızası için yardimlarinizi beklerim dua dostları🌹

Edit: Saat 20:30 180.000 kaldı şükürler olsun🤲
Edit: Saat 14:50 itibariyle 190.000 kaldi yardimlarinizi bekliyorum beraber hizlica bitirip baska dualara gecebiliriz dualarimiz bitmez🍀 yeterki isteyelim
🐞
Edit: 21 Mayıs saat 00:59 şuan 200.000 kaldi Allahın izniyle. Yardim eden yok mudur imece usulu bi an evvel bitirip baskasi icinde yapariz hem bu sekilde daha makbul olur dua kardeşlerim🤗🌿🌹🌺

20.05 tarihli: Bacılarım ablalarım kardeşimin niyetine başladığım hatim, hayırlısıyla kazanip mesleğini en düzgün şekilde yapabilmesi için yardim eder misiniz? Haftaya önemli mülakatı var cok emek verdi bu yil. 1 haftada bitirmek istiyorum mülakata kadar yani Allahın izniyle, ben çekiyodum ama hatimden burda haberim oldu onun icin sifirdan çekmek istiyorum yardım edenlerden Allah razi olsun bu hatim bitince baskasinin hayirli dilegi icinde yapabiliriz diger gruplar kalabalik gözüküyordu baya sira vardi. Çeken çektiğini yazabilirse çok iyi olur şimdiden Allah razi olsun

Son düzenleme:
Bacılarım ablalarim hayırlısıyla kazanip mesleğini en düzgün şekilde yapabilmesi için yardim eder misiniz? Haftaya önemli mülakatı var cok emek verdi bu yil. 1 haftada bitirmek istiyorum mülakata kadar yani Allahın izniyle, ben çekiyodum ama hatimden burda haberim oldu onun icin sifirdan çekmek istiyorum yardım edenlerden Allah razi olsun bu hatim bitince baskasinin hayirli dilegi icinde yapabiliriz diger gruplar kalabalik gözüküyordu baya sira vardi. Çeken çektiğini yazabilirse çok iyi olur şimdiden Allah razi olsun
Umarım hakkında hayırlı olur kardesinın 🌺Allah gonlune gore versın 🤲
Sana tavsiyem sayıdan düşerek ilerlersen daha pratik olur ve daha hızlı bitecektır..

Umarım hakkında hayırlı olur kardesinın 🌺Allah gonlune gore versın 🤲
Sana tavsiyem sayıdan düşerek ilerlersen daha pratik olur ve daha hızlı bitecektır..
Peki kaç günde biter sence buradan yardim gelir mi bilmiyorum gercek hayatimdan kimseye demedim çünkü esma konusunda temkinliler ama ben hayirliyla olsun kelimesini kullaninca sakincasi olmadigini düşünüyorum

Peki kaç günde biter sence buradan yardim gelir mi bilmiyorum gercek hayatimdan kimseye demedim çünkü esma konusunda temkinliler ama ben hayirliyla olsun kelimesini kullaninca sakincasi olmadigini düşünüyorum
1 haftada bıter aslında ama herkesın gormesi lazım..
Esma konusundada faziletine ınan cıdden bızde dıger gruptan hergun 1 kısiye ya fettah hatımı yapıyoruz..
Sen nıyetlenmıssın insallah devamı gelır..💕

Neden temkinliler ki
Şey demek istedim herhangi bir istek icin sayiyla yapilmasini uygun gormuyolar Allah rizasi icin okumaktan yanalar, enerjisi cok fazlaymis hayirlisi değilse ve olursa sonu guzel olmayabilir hani bi seyi koru korune istemek iyi degildir ya o acidan veya evlilik konularinda sirf birisi icin okumalar yapmak falan bunlar sakincali olabilir sonuc acısından gerceklesse bile mutlu etmeyebilir ama ben hayirliyla olsun diyorum kendi adima mesela bu duamiz icin ortada emek var bide senelerdir okuyoruz ve calismak istiyor para kazanmak yararli bir birey olmak ve hayirliyla olmasini istiyoruz Rabbim kalbimizdekini gorur insallah hayirlisini isteyince sorun olmaz diye düşünüyorum

Hayirlisiysa olsun demenin kalben gercekten oneminide zamanla biseyler yasayip gorerek ogrendim tabi anahtar kelime bence..

Şey demek istedim herhangi bir istek icin sayiyla yapilmasini uygun gormuyolar Allah rizasi icin okumaktan yanalar, enerjisi cok fazlaymis hayirlisi değilse ve olursa sonu guzel olmayabilir hani bi seyi koru korune istemek iyi degildir ya o acidan veya evlilik konularinda sirf birisi icin okumalar yapmak falan bunlar sakincali olabilir sonuc acısından gerceklesse bile mutlu etmeyebilir ama ben hayirliyla olsun diyorum kendi adima mesela bu duamiz icin ortada emek var bide senelerdir okuyoruz ve calismak istiyor para kazanmak yararli bir birey olmak ve hayirliyla olmasini istiyoruz Rabbim kalbimizdekini gorur insallah hayirlisini isteyince sorun olmaz diye düşünüyorum
Tabi herkesin kendi düşüncesi hepimiz icin hayirlisini dilerim kimseyi yanlis yonlendirmek istemem

Tabi herkesin kendi düşüncesi hepimiz icin hayirlisini dilerim kimseyi yanlis yonlendirmek istemem
Bende hem fıkırim. Bence herkes boyle dusunuyor. Allahtan her daim hayırlısını dilemeyi bilmek gerek. Sadece 1 seye odaklanıp onu istersek o nasip olsa bıle bıze daha sonra hüsranla sonuclanabılır. Yanı gönlümüzdeki bıze dogru gelebilir fakat Allah katında hayırsızsa, ve bız dualarımızda o hayrı dilemıyorsak o nasip olsa bıle sonradan kotu olabilir 🌺

O zaman kardesının nıyetıne hayırlısı ıle deyip baslayalım,
Ben 121 tanesini alarak baslatmıs olayım.
Sayıdan duserek ılerlensın ınsallah bıter
KALAN 239.000

X