• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 23 yasindan sonra sivilce problemim oldu :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ece_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
12
0
86
34
A.B.D.
Herkese Merhaba!

Danismak istedigim, son 1 aydir asiri sekilde yuzumun sag kosesinde beliren sivilce sorunum. Basta regl donemim yaklasiyor diye aldiris etmemistim fakat civilce sorunum son 1 aydir cok artti. Kirmizi kizariklar seklinde olusur ve sanirim elledigim icin yuzumde cukurlar olusmaya basladi. Sivilce lekelerim ve izleri banyodan ciktiktan sonra daha da belirginlesiyor. Kizarikliklarim var, cikan yerlerin lekeleri ve izleri var. Ayrica yuzumun cok kuru oldugunu hissediyorum ama birsey surmeye de cesaret edemiyorum. Tek kullandigim sivilce kremi ve bazen kurutsun diye sirke suruyorum. Lekeleri ve izleri nasil yok edebilirim? Sivilce cikmamasi icin ne uygulamaliyim ve son sorum cukurlar gecer mi?

Zaman ayririp okugunuz icin simdiden tesekkur ederim. :)

Bi dermetaloğa gitmelisin gbi geldi bana. Niya sadece sağ ? Bence doktor kontrolü gerekli. Hormonlarında bi değişim olabilir. Yüzünü her gün gülsuyu veya süt ile yıkarsan bebek gibi olursun. Has gülsuyu ama ıspartadan falan?

Benimde 22 imden sonra oldu daha doğrusu eskiden az olurdu sonra fazlalaştı.. ben gülsuyu bebek pudrası maskesi yapıyorum kantaron yağı sürüyorum nilera okyanus sabunla yıkıyorum bol su içiyorum akşamları melisa kantaronlu bitki çayı içiyorum yatarkende bir diş sarımsak yutuyorum birde stresten ve yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum.. fakat bitki çayı ve sarımsağı bu ara boşladım geçmezse sanırım cildiyeciye gidip krem falan kullanıcam geçmiş olsun:34::34:

Benimde 22 imden sonra oldu daha doğrusu eskiden az olurdu sonra fazlalaştı.. ben gülsuyu bebek pudrası maskesi yapıyorum kantaron yağı sürüyorum nilera okyanus sabunla yıkıyorum bol su içiyorum akşamları melisa kantaronlu bitki çayı içiyorum yatarkende bir diş sarımsak yutuyorum birde stresten ve yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum.. fakat bitki çayı ve sarımsağı bu ara boşladım geçmezse sanırım cildiyeciye gidip krem falan kullanıcam geçmiş olsun:34::34:

Pudrayi bende duymustum. Soylediginiz maskeyi deneyecegim. Zaman ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim .

Bi dermetaloğa gitmelisin gbi geldi bana. Niya sadece sağ ? Bence doktor kontrolü gerekli. Hormonlarında bi değişim olabilir. Yüzünü her gün gülsuyu veya süt ile yıkarsan bebek gibi olursun. Has gülsuyu ama ıspartadan falan?

Bugun bir sivilce icin urun aldim. Gecmezse gidicem. Zaman ayirip, cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.

Back
X